Ymomm Yumurta alerjisi olan çocuğunuza rapor edildi mi kullanmak zorunda kaldınız mı ? Her ihtimale karşı iğneyi yanımızda bulunduruyoruz artık biz merak ettim yumurta alerjisi olan her çocuk için rapor ediliyor mu
biimiyomyardimet Ymomm kızımın yumurta alerjisi vardı bize vermediler böyle bişey nedir o 😮💨 hatta biz bu süreçte bir çok doktora gittik eş zamanlı, hiçbiri söylemedi bunu.
Eylulzeynep8 Ymomm oglum 5 yaşında yumurtaya alerjisi var hiç duymadım öyle birsey Bazen yumurtanın tadında bakiyor dinlemeden kasintisi oluyor sadece
Birgocmenkustuo Ymomm bazi doktorlar adrenalin iğnesi yazıyorlar olası anafilaktik soklara karşı ilk yardim. Bize de doktorumuz yazmıştı ne olur ne olmaz diye ama ben almadım, eczacimizde alerji değerleri cok yüksek değilse veya tükettiği ürün veya deneme zamanlarinda anafilaksi geçirmeyecek oranda ise gerekli gormemisti ki bende ayni dusuncedeydim.
Ymomm biimiyomyardimet şok iğnesi, bilmeden olası durumda içerisinde yumurta olan bir şeyi yersem (emziriyorum) veya kızım yerse bir solunum sıkıntısı olursa anında vurabileceğim bir iğne bende 3 doktor değiştirdim ilk defa bu doktor yazdı
biimiyomyardimet Ymomm hiç duymamıştım. Emzirmiyordum ama onla alakalı olabilir belki. Bizim bir de ek olarak susam alerjimiz vardı, sadece 1 doktor kuruyemiş alerjisi çok riskli, anaflaksi geçirir çok dikkatli olun gibi bir şey demişti onu hatırlıyorum ☹️
Ymomm biimiyomyardimet susamdan şüphelendik onun içinde tahlil istedik evet tehlikeli Allah tüm çocuklara şifa versin inşaAllah bi an önce geçer
Ymomm Birgocmenkustuo evet bende öyle düşünüyorum deri testinde ikidir çıktı kan sonucumuz çıkmadı daha 4 aylıkken yumurta tükettiğimde ciddi reaksiyon gösteriyor cildi benek benek kabarıyordu şuan 9 aylık açıkçası korkuyorum ben yediğimde böyleyse
Birgocmenkustuo Ymomm doktor kontrolünde yükleme testleri yapılırsa sorun olmayabilir. Kızım 2 bucuk yaşındaydı o zaman yükleme yapıldığında, ne olur ne olmaz diye doktor yazmıştı. Reaksiyon verme de zaman gecti ya azalıyor ya da bitiyor genelde. Bu nedenle ben almadım.
Ymomm Birgocmenkustuo denemeyi doktor kontrolünde yapacağız zamanı gelince inşaAllah kızımın alerjisi de geçer