aslhngn Merhaba, Ben 2 ay önce vajinal doğum yaptım doğumdan sonra yaklaşık bir ay normal kanamam oldu bugün de kanamam başladı tekrar adet olmaya mı başladım hemen normal mii
Feyzosumunannesi aslhngn Normal. Ben de 4 buçuk ay sonra adet olmustum. 40ı çıkar çıkmaz adet olanlarda var sizin gibi 2 yıl olmayan da 🌸
Gokturkmom aslhngn Sezaryen doğum yaptım 110 gün sonra ilk adetimi oldum herkeste farklı olabilir hemen sonra olan da var 1yıl sonra olanda
Aselim0 aslhngn normal canın ilk doğumumda 14 ay regli görmedim şimdi de 6 aylık bebeğim var yine görmedim 40 cıkınca da gören var ½ sene sonra da gören
ebrarberen23 aslhngn bende bebeğim 3 ay 24 günlük dün ilk kez oldum ama bundan önce ramazan ayında da hafif kana benzer şekilde lekelenmeler oldu birkaç gün inşallah düzenli olurum ikinci doğumum ilkinde kırkı çıkar çıkmaz olmuştum olmak mı daha iyi olmamak mı bilemedim emziriyorum da
Acargun Kırkım çıktıktan sonra hemen regl oldum bence normal eğer emziriyorsanı bu Reglin üzerine uzun bir süre tekrar olmayabilirsiniz ..
aslhngn İlk doğumun da biraz korktum çünkü etraftan hep 1 yıl sonra oldum ben falan gibi şeyler duyuyordum. Bi de inanılmaz ağrılı oldu ben normalde adet sancısı çekmedim hiç
ikramm322_ @Acargun bende 40 hemen 4 gün sonra adet oldum ve bugün olmam gerekiyorken olmadım sizin düzene girdi mi vajinal doğum yaptım ilk gebeliğimdi
Acargun ikramm322_ sezeryan doğum yaptım , ben açıkçası olmayı beklemiyordum bebeğim Altı aylık oldu ben adet oldum aylar sonra.. bir süre düzensiz gidebilir… niye önce olmayıp şimdi oldum anlamadım,,