prenseslerimbanayeter Kızlar yarım gün olursa süper olur benim için Temizlik işi arıyorum Daha önce bir kac kez gittim temizliğe ama gayet iyi yaparım emin olablrsnz Ücret siz ne derseniz Birikim yapmam lazım düşünen yazabilir Ve acil işe ihtiyacım var
balkizlar Bence postu düzenleyin il ilçe belirtin.. ihtiyacı olan çok insan var onlar da size ulaşmış olur… ben istanbuldayım tam gün 2000₺ yarımı bilmiyorum
prenseslerimbanayeter tultanhanim valla bacım evde bile kendim yapıyorum her işimi zor olsa da olur yapacak yok
-sevimlipolyanna- prenseslerimbanayeter Yaaa hamile misiniz? Rabbimm yardımcınız olsun inşallah istediğiniz parayı kolaylıklarla biriktirirsiniz
biimiyomyardimet prenseslerimbanayeter üstte kalsın 🤍 rabbim yardımcınız olsun.. hamile olduğunuz için kimse kıyamaz ama 😔 başka bişeyler bulmaya çalışsak size el birliği ile ne olabilir bilmiyorum da 😔
prenseslerimbanayeter biimiyomyardimet evde iş bulamadım bulsam yapcm ama yok Mecbur temizlikten anlıyorum mesleğim falan yok mlssf çocuklar için calısmam lazım bir müddet
-sevimlipolyanna- biimiyomyardimet yaa bu ne kadar güzel bir yorumm, kesinlikle ben de aynı düşüncedeyim 🥹🤍