Oglusgul 26aylık bebeğim. Tuvalet eğitiminde 4.gün ve kafayı yemek üzereyim bugn 3 kere kaka yaptı altına. Tuvalete yapması gerektiğini biliyo çok akıllı kendini güzel ifade ediyo ama neden böyle ya 😔
myavocado Oglusgul valla Allah yardım etsin, bebeğim daha 8 aylık ama tuvalet eğitimi en gözümde büyüyen konulardan 🙇🏻♀️
Poncikkkk Oglusgul ben ilk 26 aylıkken başlamştım çişini bir ayda öğrendi ama kakasını sürekli altına yapıyordu ne yapsam tuvalete geciremedm öğrnmedi aylarcA uğraştım ama öğrenmedı en sonunda dayanamadım bezledım şimdi 3 yaşında bekliyorm havalar biraz ısınsın öyle tekrar başlayacm Allah sabırlar versin gerçektn cok zor ama zaten hemen öğrnmesini bekleyemezsin sabretmek lazım elinden geldiğince sakin kalmalısın
ElisaMom_ Oglusgul lazimlik alın onda kolay yaoiyirlar kızım kaka yapmaktan korkuyordu bı kaç gündür lazimligina kaka yapıyor,öncesinde gizlenip yapardı Kızınız hazirmi peki mesela gizlenip yapıyormu kaka veya çişi hiç
betuleee Oglusgul Bana sorarsanız suan 6. Gündeyim cocuk 2 gün zaten altına sürekli kaçırıyor 3 4. Gün kavramaya başlıyor ama günde 1 2 kere dışında söylemiyor 6. Günden sonra adapte olmaya başlıyor
Oglusgul Poncikkkk ElisaMom_ bugün lazımlıkta aldım onada çişini yapıyo bazende tuvalete yapalım diyo ama çok nadir. Acaba öğrenemicek mi bıraksam mı diye düşünüyorum sonra vazgeçip direniyorum.
ElisaMom_ Oglusgul pes ederseniz herşey başa sarabilir hatta kafa karisikligi olur,gerekirse aylar sürsün sabredin,kaka geldiği zaman illaki sinyal veriyordur farkettiginiz gibi tuvalete veya lazimliga götürün
Poncikkkk Oglusgul alışır ya sabredin ben hemen pes etmedım üç ay baktım öğrenmedi öyle bıraktım en azından bir ay kadar deneyin yinede sana diyor tuvalette yapalım bu da işaret bence