hepyerdeyizz Kizlar İsim ve TC uyuşmuyor diyo sürekli ama TC falan doğru yaziyorum başına gelen var mı neden oluyor ?
biranneminik hepyerdeyizz kaçı aradın canım bende doğum yaptım Selçukluya bağlıyız başvuruyu yapamadım
hepyerdeyizz biranneminik 4443042 bunu aradım ama meram galiba bu yinede ara istersen yada internette yazıyor
hepyerdeyizz biranneminik bu arada doğum başvurusu için sosyal hizmetlere gittim onu kendiniz bilgisayardan yapicaksiniz TLF dan olmaz asla dedi bilgin olsun seninde 🫶🏻
biranneminik hepyerdeyizz Benim 3 buçuk ay oldu canım doğum parası almaya gittigimizde yapmıştık diye hatırlıyorum o herhalde senin dediğin doğum başvurusu
H_S_FS hepyerdeyizz canım sen başvuru yaptın mı telefondan olmuyor bilgisayar dan oluyor acaba başvuru sonucu ne zaman açıklanacak biliyor musun
hepyerdeyizz H_S_FS Ya ben yapamadım bilgisayar dan yapicaksin dediler banada bilgisayarimiz yok 😂😂 ne zaman aciklanir bilmiyorum valla onu sormadim
hepyerdeyizz biranneminik Maşallah Naisl denk geldi djdk ben beceremedim TLF dam gottim bilgisayar dan olucak o dediler
biranneminik hepyerdeyizz yaptım telefondan Çocuk ekle kısmına kadar geldim sonra çocukların tcsini yazacam çıkıyor bende telefonun not yerine TC isim soy içim seri no yazdım ordan kopyalayıp yapıştırdım oldu