aybarssmom_ Kızlar bebeğim 15 aylık diş fırçalamaya başlamak istiyorum ama diş macunu kullanmalı mıyız nasıl fırçalanmalı bilmiyorum yardımcı olur musunuz
Feyzosumunannesi aybarssmom_ Ben de o aylarda başladım. Önce macunsuz, alıştıktan sonra rocs marka diş macunu aldım.
Ogulluana aybarssmom_ silikon parmak fırçasıyla başlayabilirsiniz. Her fırçalamada macun kullanmadım ben
NatashaRomanoff aybarssmom_ 4-5 dişi çoğaldıktan sonra parmak fırçası ile macunsuz fırçaladım. Daha da çoğalınca rocsun diş fırçası ile siveno çilekli macun aldım kendi istiyor diş fırçalama vakti hadi diye götürüyor banyoya.
Nikita aybarssmom_ ben sabah ve yatmadan önce fırçalatıyorum. Sabah diş macunu ile önce ben fırçalıyorum. Sonra ona veriyorum fırçalıyor. Yatmadan önce macunsuz fırçalıyor. Ben karışmıyorum o fırçalıyor.
aybarssmom_ Feyzosumunannesi Ogulluana NatashaRomanoff Peki günde bir kere mi hangi zamanda fırçalıyorsunuz hanımlar
Feyzosumunannesi aybarssmom_ Gece yatmadan önce fırçaladık şuan 3 yaşına girecek sabah kahvaltıdan sonra ve akşam uyumadan önce fırçaliyor. Kızıma kalsa her öğünden sonra fırçalar. Çok seviyor.Tabi bazen unuttuğumuz zamanlarda oluyor.
Aafs68 aybarssmom_ biz ilk başta florürsüz diş macunu kullandık sonra diş kontrolü yaptırdık şimdi florürü az olan diş macunu kullanıyoruz doktor erkan dişleri çıktıktan sonra frca kulanın dedi
Tarotist Doktorumuz ecowell diş macununu ve fırçasını önerdi içeriği temiz olduğu için içim rahatladı bizde 15 aylıkken ufak ufak fırçalamaya başladık alıştı artık yavaş yavaş
hamzaefem1726 Tarotist nasıl yapıyorsunuz tükürmeyi bilmiyor benim oğlum 15 aylık nasıl fırçalıyor sunuz