marinko Eskiden sleepy kullanıp boykot edince başka markaya geçenler var mı? Neler kullanıyosunuz memnun kaldığınız markalar nedir?
tosbiksmoms marinko ben e bebek baby me kullanıyorum çok da memnunum. Ayrıca çoğunlukla 2 al 1 öde ya da 2. Bez %50 indirimli alıyorum. Çok uyguna geliyor.
arenbeyinannesi marinko sleepy külot bez kullanıyordum ama artık nefret etmiştim her sabah taşmış bezden üst değiştir nevresim değiştir. Molfix külot beze geçtim ve rahatladım gerçekten
marinko arenbeyinannesi aynen cok taşıyor bizim de. Simdi de boykot ediyorum almayacagım elimdekiler bitince ne alsam diyordum molfix deneyeyim o halde teşekkürler🌸
Birkullanici marinko molfixe geçtim. Boykottan değilde böyle çiş bezin altında toplanıyordu. Keşke en başta molfixe kullansaymışım. Hem yerli hem harika
selin1724 Kızlar bebem natural primanın muadili gibi desem abartmış olmam. Çok memnunum asla çişi taşırmaz akşam yatmadan önce takarım sabaha değiştirim. Sleepy molfix baby turco ve diğer markalar hepsini kullandım hepsinde aynı problem .
tosbiksmoms marinko sleepy boykot değil bunu belirtmek isterim. Bende ıslak mendillerini kullaniyorum.
defnesmom3 marinko sleepy boykot niye olsun ki Türk malı külot bezini kullanıyorum cırtlı olarak da pure baby kullanıyorum ikiside türk malo boykot olamaz ki sleepy
zumrut80 marinko neden boykot ettiğinizi anlamadım amaaaa bez olarak bimin markasını kullanıyorum jenny willy ve üstüne bez tanımam . Sleepy oğlum da kullandım bir buçuk yıl kadar daha sonra bimin beziyle tanıştım ve bidaha vazgeçemedim:)) kızımda da kullanıyorum şuan
berary zumrut80 Jenny wili marka bezlerden daha pahalıya geliyor ayrıca yanlardan çok sızdırıyor bizde bikere aldım daha almadım.e.bebek indirimlerini takip edip stokluyom
berary Sleepy, boykot afişini sosyal medyada paylaşan bir çalışanını tazminatsız işten çıkarmış haksızca. ondan boykot galiba.
SanJunipero marinko primadan çok memnunum gece beslenmesi devam ettiği için sleepy sabah kesin taşırıyordu gece prima bir beden büyük takıyorum taşırmıyor