uykusuzanne__ Neler var akşama ben kaç gündür baya hastaydım bugün biraz iyiyim çok şükür 🤲🏻 Nohut yemeği Yaprak sarması 🫶🏻😂 Salata 🥗
Rez uykusuzanne__ geçmiş olsun , dünden fırında patates köfte pilav havuç çorbası var, yoğurtlu makarna ve yeşil fasülye yaparım belki
mondecaidensecmeler uykusuzanne__ afiyet olsun,geçmiş olsun Dün sarma yedik Bugün eşimin teyzegilde yicez akşama eşime sote yaparım heralde 😊
alpmomssss uykusuzanne__ dışardan pizza söyleyeceğim malum maaş günü 😂😂 halim de yok . Kaç sepet çamaşır beni bekliyor
tospikannesi_ uykusuzanne__ Geçmiş olsun. Bende emzirmeye sonlandırdım. Bugün 9.günüm göğüs ağrısından uyuyamıyorum😑 Eşim vardiyalı çalıştığı için bu hafta akşam yemeğinde yok. Kızımla bana. Makarna Tavuk sote. Pirinç pilavı Kızımın en sevdiği yayla çorbası 🤍
ymrayse Benim eşim tır şoförü yolda şuan da 10 aylık kızımla tek kaldık tavuk pilav yeriz yogurt corbasiyla üşenmezsem
Ece_63 uykusuzanne__ geçmiş olsun öncelikle 💫 Ben bugün hafif şeyler yapıcam akşamdan kalma et yemeğim var pilav salata o kadar afiyet olsun size 🥰🖤