tazeanne-00 Memnun kalmadığınız yanları var mı almayı düşünüyorum beklentimi karşılamaması konusunda tedirginim
slngkts Bana göre tek sıkıntısı temizliği 😄 gen5 kullanıyorum ben o kadar para verildi diye haftada iki defa temizlemeye çalışıyorum. O mu bana ben mi ona hizmet ediyorum belli değil 😄
slngkts Momys1 evet memnunum en güzel yanı süpürürken yorulmamak. Kablolu yerde olan süpürgeler it Çek olayı yoruyor bunda o yok ama fiyatına göre başka fiyat performans ürünler düşünebilirsiniz. Bosch Philips gibi
Momys1 slngkts o zaman yine olsa yine alır mıydınız yoksa diğer markalara mı yönelirdiniz öyle sorayım 😂
leylaaksuu Momys1 bende 15 kullanıyorum tel sıkıntısı parmağın basılı tutarken ağrıyo temizliği falan çok iyi ama şimdi silen süpürgelerde çıktı yeni alacak olsam onlarıda bi araştırırdım
Momys1 leylaaksuu teşekkür ederim bilgilendirmeniz için ☺️ ben gen5 düşünüyorum onda tetik olayı yok sanırım
Momys1 slngkts çok yeterli bir cevap oldu çok teşekkür ederim 😂 peki aklınızda kalan model var mı araştırsam
slngkts Momys1 bosch ultimate serisi nedense çok istemiştim çünkü kablolu süpürgem bosch canavar gibi 😍
Momys1 slngkts teşekkür ederim onlarada baktım ama çekim gücü bir kaç yıl sonra azalıyor ama dyson hala eskisi gibi karşılaştırmaları gördüm o kafamı karıştırdı 🥲
slngkts gokceege iki bataryası olması ilgimi çekmişti ve dediğim gibi kablolu süpürgemden dolayı. Çok araştıramadan da gen5 aldık o yüzden net bir şey diyemiyorum şans işi çünkü elektrikli aletler 😍😍