xbmiray Kızım 50 günlük doktorlar gece dört 5 saat uyuyabilir diyorlar hastanedeki emzirme hemşiresi ise 2 saati geçmeyecek diyor niye herkes farklı konuşuyor
adenunsal05 xbmiray max 3 saatte emziriyorum eğer 2 saatin sonunda uyanmazsa. 3. Saatte eğer emmezse zorla veriyorum ağzına
user33 xbmiray benimkide 55 günlük ne zaman uyanırsa o zaman emziriyorum normalde 2 kere emzirmek için kalkıyordum ama şu 2 gündür 1 buçuk saat arayla beslenmek istiyor
mamabear_ xbmiray artık yenidoğan değil 2 saatte bir emzirmenize gerek yok. Çocuğu alıştırırsınız sonra. Bırakın uyuyorda uyusun doktoru dinleyin
ysm53 xbmiray bana da emzirme hemşiresi 4 saati geçirme demişti 40tan sonra 61 günlük 3-3.5 saat aralığıyla uyanıyor gece bazen de 4.
durununannesi10 xbmiray benim kısımda böyleydi 40 ından sonra geceleri uyanmıyordu ben emzirmek için uyandırdığımda ağlıyor emmiyordu. Doktor kontrolünde sordum. Eğer bebeğin kilo alımı iyi ve yeterliyse uyandırmaya gerek olmadığını söyledi. Ben de o şekilde yaptım.
eymenku 55 günlük artık sarılık tehlikesi yok şekeri düşmez kolay kolay eğer özel Bir durumu yoksa bırakın uyuyun ne zaman uyanırsa o zaman verin kendisi uyanır ister zaten