Derya28 Kafam karışık bu konuda oğlum 36 günlük oldu eşim daha erken diyo ama etrafımdaki herkes ne kadar erken o kadar iyi diyo erkek bebeği olanlar siz ne zaman yaptırdınız veya yaptırcaksınız
GmzSnn Derya28 haftaya pazar sünnetmiz war inş iLk oğLum 5 ayLıkken yaptırdım bunuda şu an 2 ay 14 günLüğüz 3. Ayımızın doLmasına 1 hafta kaLa yaptırmış oLcam yani
EsraToprak Derya28 mrb, yarin yaptircam bende insalllah, 23 gunluk olacagiz yarin.Ne kadar erken okadar iyi iyilesme sureci ve genel de uyuyorlarmis sunnet olurken sifir hissetme.Yani tavsiye ederim kesinlikle 😘
Emine Derya28 2,5 aylıkken yaptırdık iyiki de yaptırmışız büyüdükçe zor puan 5 aylık dönüyor ve çok hareketli daha zor olurdu diye düşünüyorum
Elfela Derya28 1 hafta önce 22 günlükken yaptırdık cok okudum cok arastırdım en saglıklısı en mantıklısıydı.. gayet memnunuz masallah gıkı cıkmıyo iyilestii bile hic sıkıntısı olmadı cok sükür kesinlikle öneririm
GmzSnn Derya28 kLips ile yaptırdık biz ne o biLdi nede ben biLdim çok çabuk iyiLeşti ne kanama ne yara be pansuman 10 gün sonra gittik çıkarttırdık KLipsi iyiLeşmişti biLe sadece iLk gün sidik değdikçe çığLık atıyodu 🙈 işedikden sonra susuyodu güçLü oğLum onun dışında başka bişi yok benim eşimde şu anda sürekLi çok erken deyip duruyodu baktım yaptırma taraftarı değiL işeyemiyo dedim ağLıyo acıyo heraLde dedim et önünü kapatıyodur dedim ay yaptırmak için oda kabuL etmek zorunda kaLdı yok küçük daha yok şöyLe yok böyLe 7 yaşına kdr erteLicekti yoksa ne kadar erken oLursa pipide sinirLer oLuşmadan ağrı eşiği oLuşmadan yaptırmak o kadar iyidir iLerLedikçe oraya sinirLer baskı yaptıkça daha çok acı çeker sonradan sünnet oLunca sizde perişan oda perişan emekLemeden yaptırmak Lazım o yüzden 5 ayı bekLemiyorum afspraake yaptık haftaya bitcek inş
MeltemErgn Dün yaptırdım 9 günlük 15 dakıka sürdü . İyiki yaptırmısım dünden buyana bir kere bile aglamadı normal yani diğer günlerdekinden hiçbir farkı yok maşallah .sadece krem verdı bol bol onu sürüyorum
Elfela Derya28 ne kadar erken o kadar iyi diyolar bir de ne zamana kadar lokal anesteziyle yapılıyo onu ögrenin
Busrasahin Derya28 oglum iki gunlukken yaptirdik hic bir sorun olmadi aglamadi bile simdi tekrar hamileyim ikiz erkek cocugum olucak allah nasip ederse bunlari da hastaneden taburcu olmadan yaptirmayi dusunuyorum cok daha kolay oluyor hemen iyilesiyor
BeyCan_aks Yusuf Köfte tarifi ; Karabiber Yağlı kuzu kıyma Tuz Patlıcanları da kestikten sonra biraz tuzlu suda bekletin Sonra bir patlıcan bir köfte şeklinde sıralayın sonra ortasınada domates isot ( biber ) tepsi bittikten sonra da üstüne biraz da zeytinyağı gezdiriyorsunuz Güzel oluyor afiyet olsun ❣️