momytoo 16 aylık ve her gün farklı bir iştahta bazen 3 kaşık zor yiyor bazen bütün tabağı bitiriyor 1 ayda kabataslak neler yedirdiğimi yazıyorum . Ve oğlumun az salçalı ve baharatsız sevdiğini keşfettim kendimize yaptığım her yemeği veriyordum yememeye başladı artık ona baharat katmadan bölüyorum bazı yemeklerin malzemelerini ona göre ayırıp başka tencerede pişirdiğimde oluyor.Sulu köfte- yoğurt çorbası -pirinç pilavı -sebzeli bulgur pilavı -etli nohut yemeğinin sadece etleri nohut sevmiyor- patatesli tavuklu bezelye (bezelyenin kabuklarını soyuyorum tek tek)-kereviz yemeği-köfte patates kızartması- kabaklı sebze yemeği- patatesli ıspanak- genelde her yemeğin içine patates ve havuç katıyorum eğer içindeki sebzeyi yemezse patates yiyor olmazsa olmaz her yemeğin yanına yoğurt. Biraz keşif gerekiyoe ne seviyor ne sevmiyor zamanla onun damak tadını öğreniyorsunuz şuan bu şekilde 1 su bardağı ölçüsü kadar her öğünde yiyor maşallah bazı öğünlerde 3 kaşık falanda yediği olabiliyor rahat bırakıyorum her yemeğin yanına sevdiği meyve koyuyorum ham yaparsan bir çilek geliyoe diypeum seviyor öyle