themuhtesem kurabiyeee emzirme danışmanından profesyonel destek alın. Bilinçsiz sağım bile sütü azaltabilir.
zuhalsebu kurabiyeee emzirme_egitim ben kendim almadım çok şükür iyi kilo aldığı için gerek kalmadı ama epeydir takip ediyorum kendisinin de yeni bebeği oldu insanları kandıracağını zannetmiyorum o da bir anne hassastır diye düşünüyorum tavsiye ederim🌼 Bide power pomping diye bir yöntem var dümdüz sağmayın da öyle sağın bakalım bi
barankus kurabiyeee herseyi yapiyorsun ama artmiyor yorumlarda yazmissin hep okudum.ama uyku ne durumda yazmamissin.geceleri bebegime esim bakiyor beni dinlendiriyor.dun gece uyuyup kalmisim esimde sbaaha karsi uyuyup kalmis.uyaninca sagim yaptim 30cc gelen sut 100cc gekdi sok oldum.ogun dogru duzgun ne yemek yiyebildim ne su icebildim.tek yaptigim gece uyumak oldu.dinlendikce uyudukca sut artiyor kesinlikle.bizjm destek olanimiz yok malesef o yuzden sutimde azaliyor boyle uyuyakalirsak anca sut oluyor.
kurabiyeee barankus uykumu gece alıyorum aslında bir de akşam yemekten sonra 1-2 saat yatıyorum yetiyor bana ama gündüz de biraz uyumam lazım tabi
D_deniz kurabiyeee daha çok küçük biberona alismaz rahat ol. Emer yani. Bebeğin ağzı en güçlü makine. Önce emzir sonra mama ver. Emzik ver acıkınca emziği emerken memeyi ver bu işe büyük olasılıkla yarıyor. Bı deneyin. Bol su içmek ve mutlu hissetmek ve bebeğin emmesi sütü arttırır. Destekciniz varsa siz sürekli bebekle ilgilenip emzirirseniz mutlu hissedersiniz süt artar rahat olun daha çok erken. Tabii artık gece olunca kalan süt sağım yapılabilir ama gündüz eğer memede bı rahatsızlık yoksa sağıma gerek yok
kurabiyeee D_deniz emse zaten sorun yok ama canı isterse tutuyor oda günde 1 kere falan memeyi verdiğimde anlıyor yumuşak sert biberon gibi olsun istiyor kıyameti kopartıyor Philips avente alıştı meme ucumu tutarsa da ucundan tutuyor
Zeytin-gozz1 kurabiyeee bol tereyağlı bulgur pilavı ve üstüne tavada kizarttiginiz çırpılmış yumurtayi koyup yanına da bir baş soğan yiyin faydasını göreceğinize eminim. Bu tarif bizim yoremizde coook eskilere dayanıyor ve kesinlikle tavsiye ederim 🌸
-kizimkaraca- Merhaba bende 5 ay sağım yaparak beslemiştim bebeğimi inşallah hemen çoğalır sütünüz. Sağım yaptığınız göğüs pompası çok önemli ben kaç çeşit pompa aldım ama en güzeli hastane tipi sağım pompalatı var Madela markaydı bizimki o kadar güzel çekiyorki gelmemesi imkansız sağdıkça da çoğalacak. Arayıp konuşun derim evinize kadar getiriyorlar sizin gitmenize bile gerek kalmıyor
Helincik kurabiyeee 2 haftalık anneyim. Sagım yapın emzirdikten hemen sonra. Benim fe yetmiyor ama o arttırdı. İnanmazdım gerçekmiş
kurabiyeee Helincik tatlım zaten sorun bu emmiyor 😭 emse zaten süt gelecek 5 sn bile ağzına almak istemiyor
rznblrm kurabiyeee göğüs yapınıza uygun başlıkla sağım yapıp yapmadığınızı lütfen kontrol edin, benim makine başlıkları olmamıştı çünkü göğsüm ve ucu küçüktü açıkçası, makine ile hiç sağamadım ancak birini emerken diğerine mochi pompa taktığımda doluyordu.
kurabiyeee rznblrm Mochi benim sütümü çok çekemiyor hastane tipinde yine sütüm çıkıyordu herkesin farklı tabi 🤷♀️
D_deniz kurabiyeee sütün tadını alınca biberon meme hiçbir şey red etmez. Açken meme vermek gerek emzikle kandırıp memeyi verebilirsiniz emdikçe süt artar emneyince sağın ama emziriyor gibi lastik toka ile sağ kol sol kol değiştir kendi kolunda her defasında iki memeyi de sağma
D_deniz kurabiyeee mesela Sabah süt olur sağım yapma emzir sağ meme ile başlayın doymazsa mama ver tokayi sol koluna geçir. Öğlen oldu sol memeyi emzir diyelimki emmedi mama ver sol memeyi sağım yap tokayi sağ kola geçir. İkindide emdi mama ver doymazsa emdiyse sağıma gerek yok. Böylelikle hem memeler sütsüz kalmaz terbiye de olur. Tabii aşırı süt kalır memede rahatsızlık olur doktor sağım yap sürekli der ikisini de o ayrı onu bilemem
egeniinnannesi kurabiyeee hoşaf, hurma ve su. Sütümü bunlarla arttırdım hatta patlayacak gibiydim. Kesinlikle öneririm kesinlikle