quence tuncalkn Temu yasaklandı diye biliyorum ben ama gümrükten geri dönebilir bir araştırın isterseniz
moryazma tuncalkn şimdi yasaklandı falan diyorlar ama tam bilmiyorum bizim siparişimiz 10 gün gibi bir sürede geldi ve bu zamana kadar aldığımız hiç bir üründe sıkıntı yaşamadık iade olayını bilmiyorum o yüzden.
nnoktaa tuncalkn siparişinize girdiğinizde tahmini teslimat tarihi yazıyor. Mesela ben de dün gece sipariş verdim 22 nisan -12 mayıs tarihleri arasında gelir diyor
tuncalkn nnoktaa sipariş iptal ettim Yalnıs beden seçmişim ne zaman yatar acaba o konuda bilginiz var mı
nnoktaa tuncalkn tam emin değilim ama iptal ederken orada yazıyor olması lazım şu kadar sürede hesabınıza geçer diye.
nnoktaa tuncalkn tam emin değilim ama iptal ederken orada yazıyor olması lazım şu kadar sürede hesabınıza geçer diye.
guldenurcinar tuncalkn 5 dakika içinde iptal ettiyseniz hemen 5 dakikayı geçince de en geç 10 gün içinde yatıyor benim öyle oldu.