aslidmre Bebeğim diş çıkarıyor sanırım 15 dk yarım saate bir bağırarak uyanıyor ve gözleri kapalı sadece bağırarak ağlıyor rahatlıkla yattığı hiçbir pozisyondan almıyor bir süre öylece bağırarak ağlıyor sonra uyuyor tekrar aynı normal mi bu şekilde ağlaması
aysegul_my aslidmre calpol verin demekki çok acısı veya ağrısı var diş ağrısı birde diş jeli falan alıp sürebilirsiniz
mervenur66 aslidmre resmen tam olarak bizde bunu yaşıyoruz kendi kendine dalmaya çalışıyo izliyorum bazen müdahale etmiyorum dalıyor yirmi dakika sonra yine bağırıyor gözler kapalı bu şekilde sabah ediyor ama calpol de vermek istemiyorum ya bünyesi alışsın istiyorum biraz başka yöntem var mı önereceğiniz ?
aslidmre mervenur66 keşke kendi kendine dalsa normal zamanlarımız öyle yine bir ihtimal kendi kendine dalıyor ama bu iki gündür çok kötü hem bağırıyor hem de hiçbir şekilde yatmıyor ne şekle koyarsam koyayım gözü kapalı bağırıyor sadece ağlıyor içerliyor sanırım yani ağlaması normalse diş için zaman dan başka çare yok her bebek farklı bizimkiler baya ağır geçiriyolar