yaren98 Bebeğim 3 aylık, hep battaniye seriyorum altına. Her yerde mat görüyorum ve sanki olmazsa olmaz bir şeymiş gibi geliyor. Alıp bir köşeye atacaksam parada harcamak istemiyorum. Sizce kullanışlı mı
sadecoffeee yaren98 daha kolaylık sağlıyor sil geç veya büyüdükçe sulu oyunları oynuyor üstünde boyama yapıyor siliyorsun geçiyor odasına seriyorsun halı oluyor yani gayet tepe tepe kullanılıyor
merhababen yaren98 4.aydan beri kullanıyorum şu an 14 aylık her şeyimiz onun üstünde yapıyoruz hala bir de yerdeki soğuğu çok iyi kesiyor ben eleleden 1,5 cm kalınlık olanı almıştım. Bütçeniz varsa alın diyebilirim🌸
merhababen yaren98 4.aydan beri kullanıyorum şu an 14 aylık her şeyimiz onun üstünde yapıyoruz hala bir de yerdeki soğuğu çok iyi kesiyor ben eleleden 1,5 cm kalınlık olanı almıştım. Bütçeniz varsa alın diyebilirim🌸
byzyldz yaren98 aşırı kullanışlı yerdeki soğuğu geçirmiyor battaniyeden daha sıcak tutuyor battaniye peluş ağzına kıl tüy girer ama matta öyle bir sorun yok kusunca da içine işlemiyor siliyorsun geçiyor biz de 3 aylıkken aldık 10 aylık oldu her gün matın üstünde oynar halım batcak etcek derdi de yok
seyma51 Eğer balkonunuz varsa iyi olur. Bende almayı düşünüyorum battaniyeler halılar genelde tozlu oluyor. Emeklerse falan matın üstünde daha rahat oynar hem silinebilir mat. Ben o yüzden mantıklı düşünüyorum
yaren98 seyma51 balkonum var ama girş kar ve acık cok cıkmıyoruz. Silinebilmesi bana da mantıklı geliyor 🤭
yaren98 byzyldz evimizde soğuk giriş çünkü, kusma problemimizde var , çok gerekli geldi şu an teşekkür ederim 🤩
betusum yaren98 yaz geldi zaten bence gereksiz paradan ziyade boşa Kalabalık 3 aya zaten mayın üstüminde tutamazsın emekler keşfetme dönemine girer
yaren98 betusum bende acaba kalabalık olur mu diye düşünüyorum on gündür fazla eşyaya gelemiyorum 😂 ama şu an nedense cok ikna oldum😅
byzyldz yaren98 inanır mısın bilmem ama ne zaman matı kaldırıp halıda oynasa kusuyor. matta oynadığı zaman öyle bir problem olmuyor bizim yerimiz de aşırı soğuk ve halı hiç engellemiyor cidden ama mat engelliyor kusmasj da hep üşüttüğünden oluyor bugün misafir geldi diye matı kaldırdım akşamına kustu
betusum yaren98 onun yerine alacak çok şeyin olcak zaten boşver battaniyeyi ay sonuna kadar kullansan yeter bence kıl tüy yutmaz çocukta yutsa da bişey olmaz yani o kadar irdelememek lazım 😁
ollaluna7 yaren98 mat değil de oyun alanı almıştım 5 aylıkken şuan 18 aylık hala kullanıyoruz oyuncaklarını da içine koydum oturduğumuz odanın köşesinde duruyor hem oyuncakları toplu şekilde duruyor hem de içinde severek vakit geçiriyor