Annesininguzusu Laktoz intoleransı için relektazı nasıl kullanıyorsunuz emzirmeden öncemi emzirmeden sonramı ve kaç damla şeklinde birde mesela bebeğim emdikten bi 30 dakika sonra uyur uykusundada emmek ister ikisinde de vermemde bi sakınca varmıdır
ozgecankosar Annesininguzusu benim bebeğim kullanıyor 3 saatte bir 8 damla şeklinde emzirmeden önce vermeniz gerekiyor 1-2 saat etkisi sürüyormuş
simsim664_ Annesininguzusu bana doktorum 6-7 damla emzirmeden önce ver 2 saat geçmeden tekrar emzirirsen vermene gerek yok 2 saatte 1 verirsin dedi damla sayısı çocuktan çocuğu değişiyor büyük ihtimalle
neslihanada Mesela ben 5 aylıkken kullanmıştım 3 4 saate bir emerdi o sıra her emzirmeden önce veriyordum 3 damla
Annesininguzusu ozgecankosar bende 4 damla diye biliyordum kişiden kişiye değişiyor sanırım ve kaç günde etkisini gördünüz şikayetiniz neydi acaba
neslihanada Annesininguzusu 5 güne göstermişti etkisini gürültü karnından ses geliyordu kolikti krizli ağlama mukuslu kaka
ozgecankosar Annesininguzusu damla şişesinin arkasında 8 damla toplamda 64 kere yazıyor zaten bakın isterseniz . Tahlillerde laktoz emilimi yapamadığı çıktı o yüzden verdi doktor 5 günde bebeğim düzeldi hep ağlıyordu gaz karın ağrısı çekşyodur baya azalma oldu
Annesininguzusu ozgecankosar ay çok teşekkür ederim umarım bizimde düzelme olur çok sağolun sağlıkla büyüsün yavrunuz🙏🏻❤️
Annesininguzusu neslihanada umsrım bizdede fayda eder çok teşekkür ederim sağlımla büyüsün yavrunhz❤️🙏🏻
Annesininguzusu simsim664_ aa çok iyi oldu bunu öğrendiğim işte sık sık emdiği için bilemedim çok sağolun teşekkür ederim sağlıkla büyüsün yavrunuz❤️🙏🏻