melis_t Kısaca şöyle anlatayım hesabına iban ile para attım ve sonrası cevap vermemeye başladı ve engelledi bankam ile görüştüm para iadesi talebi oluşturdum şimdi ne yapacağım başıma ilk defa böyle bir şey geldi bilenler yardımcı olursa sevinirim
melis_t Nereye başvurmam gerekiyor karşı tarafın tlf numarası iban numarası ve iban daki şahıs ismi bilgileri var sadece elimde bir de mesajlaşmalarımız
gokcemsfg melis_t yazışmaları İbanı dekontu falan bi dosya oluşturup savcılığa gidip şikayetçi olun. Arkadaşımın instagraödan başına gelmişti para iadesini aldı diğer tarafın da sicilinde dolandırıcılıktan kaydı oluştu
melis_t gokcemsfg umarım bende alabilirim hem ceza almasını hemde paramı almak istiyorum inanamıyorum ilk defa yaşadım karakola gitmeyi düşündüm yarın ama siz direk savcılık diyorsunuz o zaman öyle mi yapmalıyım
hemsire-anne- gokcemsfg arkadasınız nasıl dolandırılmıstı dava mı acmıstı ne kdr sürede bulundu parasını aldı
1prensesannesi__ melis_t neyden dolandirdilar cnm bu paketleme isi oluyor istagramdan görmustum onlarda dolandırıcı oluyor öyle bisey mi yoksa seninki de
melis_t Ebru__ yarın gidebilirim bebeğim daha küçük kimseye bırakamıyorum gündüz erkenden şikayette bulunacağım
melis_t Ebru__ ikisine de giderim yeter ki bunu yapan kişi hem ceza alsın başkalarını da dolandırmasın hemde verdiğim parayı geri almak istiyorum