Nur-kbra16 Kızlar iyi geceler. Ben hacamat yaptırmak istiyorum. Bebeğimi emziriyorum sizde bebeğinizi emzirirken hacamat oldunuz mu? Zor oldu mu ya da faydası oldu mu? Sizlere danışmak istedim.
Cananne12 Nur-kbra16 hiç bir sıkıntı olmuyor, başınız döner gibi olursa ballı şerbet yapın için. Şifa olsun.. Bende iki kez yaptırdım emzirme dönemimde. Şuan da emzirmiyorum. Yarın hacamatta altın gün, yine yaptıracağım inşallah
sibeldogu Nur-kbra16 sağarak anne sütü alıyor oğlum 3 saat önce yaptırdım zor olmadı emzırme donemı ılk defa yaptırdım öncekini hamilelikten önce yaptırmıştım
3cocukluananingunlugu Nur-kbra16 3-4 kere yaptırdım emzirmeye engel bir durum yok. Şikayetlerinize göre bölgesel uygulandı ve rahatladım. İlk fırsata yaptıracağım yarını kaçırdım malesef
Nur-kbra16 Cananne12 emzirme döneminde olduğum için kararsız kaldım bende çok istiyorum yaptırmak. Emzirirken zor olmuyor değil mi
sibeldogu Nur-kbra16 teşekkür ederim inşallh yeni yaptırdım etkilidiğini düşünmüyorum şuanlık belki yarın artış olur bilmiyorum ki
Nur-kbra16 sibeldogu ağrı, acı var mı ? Çok eskiden yaptırmıştım. Şimdi emziriyorum diye hep ertelenmiştim. Birden olma isteği geldi
sibeldogu Nur-kbra16 yaptırın ertelemeyin bence yaparken acı hissi yok gıdıklanıyorum ben bıraz sadece😊2-3 saat sonrasında yaralar kabuk baglamaya başladığı için biraz geriliyor hafif bir acısı oluyor