msg_ Kızım 53günlük. Doğduğundan beri çok gazlı ve huzursuz bi bebek. Her şeyi denedik gaz damlası, masaj aklınıza ne geliyorsa.. en sonunda doktor kaka tahlili istedi gizli kan pozitif çıktı. Bugün de süt ve süt ürünlerini kesip alerji doktoruyla bi görüş dedi. Sadece anne sütüyle besleniyor o yüzden sütümün azalmaması için ne yemem gerekiyor? Yemek önerisi olan olursa çok sevinirim
Birkimseee msg_ protein ağırlıkli beslenin ve stresten uzak kalın gerekirse mama yazdırın hani eğer süt yetmezse ondan takviye edersiniz yoksa her yerde bulamayabilirsinz alerji mamasını, bol su için ve dinlenin fırsat buldukça
ebruliss msg_ bizimde besin alerjimiz var doktor yasak koydu kilo alımınıda etkiliyormus biraz yavas dedi meme+mama olarak devam ediyoruz mamayı doktor raporlu verdi öyle aptamil falan değil özel mama besin alerjisi olanlar için eczaneden raporlu alıyorsun evolvia bi danısın isterseniz doktorunuA
ebruliss msg_ msg_ bizimde besin alerjimiz var doktor yasak koydu kilo alımınıda etkiliyormus biraz yavas dedi meme+mama olarak devam ediyoruz mamayı doktor raporlu verdi öyle aptamil falan değil özel mama besin alerjisi olanlar için eczaneden raporlu alıyorsun evolvia bi danısın isterseniz doktorunuA
balkan77 msg_ evet tatlım dana eti yumurta süt ve süt ürünleri içeren bir şey yiyemiyorsun ben çok zorlanıyorum bir şey yiyemediğim için sütüm tamamen bitti sadece mama kullanıyorum aptamilin özel mamasını Evolvia vermişti oğlumu çok berbat etti çok kabız oldu gaz sancısı çok yaptı ve kolay erimeyen bir mamaydı nefret etmiştim mama yapmaktan e bebekte maltlar var onlar işe yarıyor diyorlar süt çoğalımı için humana still tea diye çay var oda yapıyor demişlerdi istersen bir dene tatlım
Birkimseee msg_ ben yiyordum onda bi şey denmemisti ama kuzu yiyebilirsiniz eğer doktorunuz öyle dihorsa
msg_ balkan77 teşekkür ederim doktorum ilk etapta sadece süt ürünlerini keselim dedi bakalım tekrar gittiğimde ne diyecek
hakikat435 Kızımda çoklu besin alerjisi var süt yumurta kuruyemiş dana eti tavuk balık soya susam herşey yasak.. diyet yapıyorum 3 aydır ve hâlâ emziriyorum bol bol su için kuru meyve hurma incir vs tüketin besinlerden alamadığınız kalsiyum için osteocare kullanabilirsiniz ve pozitif düşünün ilk öğrendiğimde bir daha emziremeyeceğimi düşünüp günlerce ağlamıştım süt sizin vücudunuzla ilgili dinlenin bebeğinizi sevin kucaklayın bol bol emzirin artacaktır 🥰🥰
msg_ hakikat435 çok teşekkür ederim dediklerinizi yapmaya çalışacağım. Peki çoklu besin alerjisi hemen belli oldu mu? Benim doktorum ilk etapta süt ürünlerini keselim dedi de
defnerozamommy hakikat435 şu an alerji ihtimalimiz var bizim de kakada kan var. Ve dediğiniz gibi bir daha emziremicem sütüm olmicak diye ağlamadan edemiyorum 😐
quence msg_ solgar süt arttırıcı ve bol su ile 5 aydır neredeyse sadece patates yiyerek sütümü getirtiyorum. Solgar tavsiye ederim tahin yiyebilirsiniz ama tahin de cok alerjik bir besin ona da hassasiyet gösterebilir
hakikat435 msg_ ilk sütle başlayın eğer o şekilde önerildiyse rahatlama olmazsa denersiniz tek tek kesmeyi ama benim kızımda rahatlama olmadığı için hatta aksine döküntüler huysuzluklar karın ağrıları mukusku kakalar arttığı için hepsini kestik 😊
sgzm defnerozamommy aynı durumu Bizde yaşıyoruz süt ürünlerini kestim kuruyemiş tahin sadece belirli sebzeler ve tavukla besleniyorum iki hafta takip edeceğiz kakada sadece bir defa kan oldu mukuslu yapıyor ama
hakikat435 defnerozamommy hayır lütfen ağlamayın 🤗 bende çok ağladım ama hata etmişim sütüm hala bebeğime yetiyor olumlu düşünün lütfen moral çok önemli bir sürü sebze meyve bakliyat var evet zor ama olsun aşılacak ki benim kızımın inanın bir çok şeye alerjisi var çok çok fazla… olmasa benim sütüm olmazdı bol su için takviye alın moralinizi yüksek tutun ve bol bol emzirin 🥰
didoece defnerozamommy ay hiç canınızı sıkmayın ağlamayın ya sütünüz niye kesilsin yok öyle bir şey. Bizimde kakada kan çıktı ben de resmen yeşillik meyve ve patates ile geçirdim uzun zamanı. Aklınıza gelebilecek tüm kalsiyum kaynaklarını kestim. Vitamin kullandım bol su ve yeşillikle hem kilo verdim hemde sütüm şelale gibi devam etti. Hiiçççç üzülmeyin rahat olun
defnerozamommy sgzm ben de bugün iki kere gördüm nokta kadar, mukus gürültülü kaka, pişik var bizde de. Dün deri testi yapıldı bi şey çıkmadı, doktor kan görürsen dikkate al dedi bu sabahta kan gördüm işte bakalım haftaya devlete alerji doktoruna randevu aldım
defnerozamommy hakikat435 gerçekten moral ve umut oldunuz, Allah razı olsun sizden 🥹🙏🏻 peki nelere alerjisi olduğu nasıl anlaşıldı
hakikat435 defnerozamommy geçmeyen pişikle beraber yüzünde vücudunda döküntüler vardı gürültülü mukuslu kaka yapıyor ve aşırı kusuyordu en son 23 günlükken kakasında kan görünce doktora götürdüm süt diyetine rağmen bebekte rahatlama olmadı süt ve süt ürünlerini kesince rafine gıdayı tamamen çıkarmıştım hayatımdan paketli hiç bir şey tüketmediğim halde düzelmedi daha sonra yumurta ve tavuk yediğim gün döküntüleri öyle bir arttı ve sancıdan kıvrandı ki anlamamak mümkün değildi böyle böyle herşeye tepki veriyordu. Alerji bölümüne götürdüm kanda çıkmadı maalesef alerjileri ama bu olmadığı anlamına gelmez dedi nitekim süt yumurta kuruyemiş susam soya tavuk dana eti balık hayatımdan çıktığı gibi çocuk rahatladı. Böylece kesinkeşti hatta size şöyle söyleyeyim bakliyat tükettiğimde de çok kusuyor sadece kusuyor diye intolerans gösteriyor olarak düşünüyorum bakalım her ay muayene oluyoruz umarım geçer gider 🙏🏻