alexab tek maaşlı değiliz canım çok sükür eşim iyi kazanıykr yani şöyle diyim ben calısmadan da aylık 25-30 bin lira versek de gayet geçiniriz ay bası beklemeyiz şimdi kücük yerde yaşayan insanların maasının baya eline kaldıgını rahat harcadığını felan düşünüyorsanız yanılıyorsunuz inanın ben Yozgat’ta da antalya da ki verdiğim kira kadar veriyorum bence eskidendi o kücük yer avantajlı olayı ha bi istanbul desen evet anlarım ama antalya için öyle olacağını düşünüyorum dışarda yemek yemek felan bunlara çok doyduk cünkü Yozgat’ta yapabildiğimiz tek aktivite oydu. Buranın öyle bir iklimi varki çocuğun apartmanda büyüdü resmen en çok ona üzülüyorum bi oyun grubuna gönderiyim dedim asla yok. Kendi calıstıgım yerde özel okulda inanın verdikleri parayı duysanız gülersiniz.. Yani şöyle diyim başlangıçta antalya’da kepez’de de otursam hadi bi arabamızla gezelim desek Yozgat’tan çok çok daha iyidir inanın buna :) gönül ister tabiki en güzel yerde oturmayı ama bakalım bu bizim için bir başlangıç olsun 🎊 bi de dışarda yemek yeme felan bunlar ayda bir yapsan da olur ama bana göre havası, ne biliyim bi yeşillik görmek yani Yozgat’ta yok valla yok :))) bu arada burda da kaç bıyım 200 tl saç kesimi 400 kücük yer diye valla ucuz değil :)