biranneningunluguuuu Merhaba kizlar 35. Haftalık gebeyim inanılmaz derecede bir anda çatlaklarım oluştu, doktorum bi krem önermişti o çok etkili olmadı açıkçası. Morumsu kırmızımsı çatlaklar, ne kullanırsam önlerim? Yardımcı olursanız sevinirim
ummukerem biranneningunluguuuu olan olmuş artık🫠 benimde o zamanlar bi anda fırladı doğurdum duruyor hala 🫠 bebişten hatıralar
aslananne27 biranneningunluguuuu çok geç önceden önlem alınacaktı öncesinde krem + yağ kuulanmadınız mı
Deletedmom_281 biranneningunluguuuu ben de karnima odaklanip durdum surekli karnima yag surdum hamileligim boyunca hic catlak olmadi ama basenleri unuttugum icin boydan boya catladi maalesef 🥲 arkadasim catlak tedavisine gitti daha oncesinde hem cok aci cektim hem de hicbir ise yaramadi dedi barismaktan baska care yok gibi ❤️
myprincess1 biranneningunluguuuu kullanmadığım şey kalmadı resmen servet yatırdım yağına kremine ama nanaayy Olmayınca olmuyor aşkocum faydası çatlayacağı varsa çatlıyor ne yaparsan yap
myprincess1 myprincess1 hamile olduğumu öğrendiğim hafta başlamıştım hem de …. 32. Hafta sonrası çatladım da çatladım
Hernasipvaktineesirdir biranneningunluguuuu ben kantoron yağıyla önledim ama hiç çatlamadan tabi. Şimdi çatlamış olanlara artık faydası olmaz büyük ihtimalle. Ani kilo alımında oluyor genelde o yüzden kontrollü kilo almaya dikkat et canım. Kaşınmaya başlaması genelde çatlak belirtisi oluyor ben kaşınacağını hissettiğimde hemen bolca kantoron yağı sürüyordum karnın genişlerken esnemesini sağlıyordu böylelikle. Hiç çatlağım olmadı şükür.