nilay35 kizlar 10 gunluk bebegim var iki gundur ara ara kusuyor neler yapabilirim kayinvalidem cok bilmis kontrolumz vardi bqun soyletmedi doktora üşütmüşnüz cocugu dio klima ile ısınıyor evim yardimci olurmusunuz neler yapabilirim kızıma ??
Misskokulum nilay35 kuzum usuttugunden degil midesi küçük mide kapakçıkları henüz tam gelişmemiş fazlasını kusuyor gayet normal eger her emzirmeden sonra ağız dolusu ve fışkırarak kusarsa doktora göster reflü olan çocuklarda öyle oluyor Çünkü
canparcam123 nilay35 oğlum 2ay 8 günlük ilk günden beri kusmaları var doktor normal dedi yenidoğan larda kusma normal çok aşırı olmadıkça.
nilay35 Misskokulum tesekkur ederm cnm kayinvalidem tutturmus üşütmüşnüz die ama bsey yapmadk odada klimadan şüpheleniom bn buqun hemsiremize sorduk oda aynisini dedi bq sukur daha iyii 🤲
Misskokulum nilay35 sen onların söylediklerine kulak asma hatta onların bütün söylediklerine kulaklarını tıka ben kim ne derse desin hihi aynen deyip geçiyorum onlara kalsa her tarafına kulp takacaklar
nilay35 Misskokulum cnm nasil takmim benm.soledigim.doru bseye esim inanmio ama doktordan yada baska bi buyukten duyunca inanio anasi ne derse ona inanio bana gelince sana qweniorum.inaniorum.dio soledigi baska yaptigi baska oluyo
nilay35 canparcam123 bizde reflu varmis cnm oda mama veriodu kayinvalidem inek sutu alerjisi olduqundan reflu dedi doktorumz