patateskizartmasi Hanımlar, bebeğim yürümeye çok hevesli. Sürekli bir yerlere tutunarak kalkmaya çalışıyor. Adım atmakta da iyi. Ancak ayakta sabit duramıyor. Yürüyebilmesi için nasıl destek olabilirim. İlk bebeğim olduğu için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
damlaozzz patateskizartmasi Benim bebeğim 9 aylık cevap bende yok malesef ama yukarı çıksın postun ⬆️⬆️
aliecem patateskizartmasi benim oğlum sekiz aylık emeklemiyor daha biraz kucak bebeği oldu o yüzden galiba size öneri olarak yurutec diyebilirim ben koyuyorum kizimida koymuştum yedi sekiz aylık olunca
[silindi] patateskizartmasi kaç aylık bebeğiniz? Yani eninde sonunda zaten yürüyecek hevesliyse. Ben oğluma yürüme arkadaşı aldım yürüteçte almıştım ama parmak ucuna bastı hiçte teşvik etmedi zaten birde düştü onu asla tavsiye etmiyorum yürüme arkadaşı çok iyi oldu bize. Şuan 12 aylık yürümek üzere gibi. Bir yere tutunduğunda bana doğru gelmesi için teşvik ediyorum şarkı söyleyerek o şarkıya başladığımda yürümeye çalışıyor şuan. 10 adımdan fazla atıyor kendi. Açıkçası zaten kendisi günü gününe gelişim gösteriyor hiçbir şey yapmasan bile
MoonCrystal patateskizartmasi postunuzun üste çıkması için yorum yapmanız lazım aşağıda kalıyor olabilir ve ya konu ile ilgili bilgisi denemesi olan anne az olabllir . Kaynana postları ne alaka ki onlar yorum yapılabilir hatta kolaylıkla yorum yapılabilir postlar 😄
goktugharun hmrymky bende bekliyim valla 2 haftadır 5 10 adım atıyor bırakıyor ne zaman tamamen yürür beklemedeyim kendim kaldırmaya calıstıgımda hiç kalkmıyor ağlıyor kendi isteğinde kalkıyor malesef😂😐