ada00 ozgecankosar yok Yok belli olmuyor ya benim 12 aya kadar maviydi oğlum şuan 18 aylık yeşile dönüyor
gdbozkurt Yaaa benim oğlumun da gözleri böyle bana kahverengi olacak gibi geliyor ama benimki de 54 günlük bu arada😂
ozgecankosar gdbozkurt ya maşallahh evet aynı gözleri güneşte baya yeşil gibi duruyor ondan pek kestiremiyorum ne olcağını 😂
Duriskonunannesiii ozgecankosar benim kızin daha açık bir griydi önce yeşile döndü sonra elaya şimdi açık kahverengi oldu 😁
Duriskonunannesiii ozgecankosar bayağı değişti çok umutluydum çünkü ablasının bu denli değişmemişti kahverengi olmuştu direkt ama bu bizimle bayağı oynadı 🤣
ozgecankosar Duriskonunannesiii bazılarınında 4. Ayda belli oluyor hiç değişmiyormuş her bebek farklı cidden
Duriskonunannesiii ozgecankosar kesinlikle öyle ama bizde renkli göz olan 1. Derece yok akrabalar var ama olacağını düşünmemiştim o yüzden heyecanlandırmıştı sadece 🤣 diğerlerinin zaten gen varsa anne babada büyüklerde bir sekikde hemen belli ediyor kendini
ozgecankosar Duriskonunannesiii anne tarafım full renkli mavi ve yeşil eşimin kardeşi amcaları mavi gözlü çocuğumun şansına ne geldi acaba hahdhd