Esrasncr Merhaba kızlar, sağdığınız sütleri ne kadar süre buzlukta tutuyorsunuz?zamanını geçince bozuluyor mu yoksa içindeki vitaminler mi kayboluyor,icirsem mi bilemedim
Cosmosmom Esrasncr 3 ay maksimum süresi geçince bozuluyor benim bozuldu öyle bir kaç sütüm zaten anlarsın nasıl bir koku nasıl bir koku ısıtınca
Misskokulum Esrasncr oda sıcaklığında 3 saat buzdolabında 3 gün buzlukta 3 ay saklayabilirsin en fazla bozuluyor
Cosmosmom Esrasncr öyle kötü kokuyor ki sana tarif edemem yani ben de öyle attım kaç paket maalesef canım içilmez zaten çok çabuk bozuluyor kaç gün geçti üzerinden ?
Esrasncr Cosmosmom kuskuğumsu kokuyor kötü değil ama yani ilk baslardaki süt çocuğun ağzında kalirya onun gibi kokuyo
e0acr Cosmosmom balık gibi mi kokar acaba benim bazı sütlerim öyle kokuyor son günleri tam geçmedi ama. Acaba balık yediğim zamanlardan kalma mı diyorum ama içiriyorum bebeğime
Misskokulum Cosmosmom kaynatılmadigini biliyoruz siz yanlış anladınız galiba bozulup bozulmadigini anlamak icin kaynatın dedim hanımefendi de o yüzden inek sütü gibi kaynatayım yanı dedi😬
Cosmosmom e0acr tarif edemiyorum 😃 ısıtıp kokladığınızda kusasınız gelir böyle ekşi pis bir koku anneme de koklattım o da şok bu ne diye direkt dökmüştük 😃