papatyagibi aptallarsizii Bazen kendimi arabanın önüne atasım geliyor sacmalama gülben deyip duruyorum ksksks
sencokbiliyon aptallarsizii ben de sahne almak istiyorum. Çılgınlar gibi şarkı söylemek… ama bu, dinleyicilere Çin işkencesi olur 😅
merkursavascisi_06 aptallarsizii gökhan türkmen aşk lazım klibindeki gibi sokakta dans etmekkk😅 ama zaten dans konusunda aşırı yeteneksizim ve sokakta böyle bi şey yapamam fhddh evde belkiii
Dhi merkursavascisi_06 daha bu sabah bu şarkıyı dinlerken hayal ettim yaptığımı :D çok istiyorum böyle içimden geldiği gibi dans edebilmeyi:D
Ecebaby aptallarsizii sütün var mı yetiyor mu mama ver vs vs diyenlere mememi çıkarıp suratına süt fışkırtmak isterdim 😂
aptallarsizii Ecebaby hahahaha bunu bi annemiz yapmıştı burda anlatmıştı kaynanasının suratına sütünü fışkırtmıştı
asrinhatasi aptallarsizii durduk yere birinin işine karışmak istiyorum. Ayy zayıf kalmış bebe ay mama mı veriyorsun ay sezeryanla mı doğurdun gibi haddimi aşmak istiyorum. Cidden böyle hadsizlik yapınca ne oluyor diye sırf merakımdan.