Bacım ben hiçbirşey almadım kitap felan lazimlikta almadım poposu sığmıyor zaten küçücük sey. Yaşı tam 2 yaş 9 aylıktı öncesinde günlerce anlattım kendim tuvalete giderken gösterdim bak annecim benim bezim yok biz cisimizi kakamizi tuvalete yapıyoruz diye tabi yaparak değil işte klozete nasıl oturulur sonra sifona nasıl basılır sonra eller neden yıkanır vs vs her tuvalete gittiğimde sordum ben tuvalete gidiyorum seninde cisim varsa gelebilirsin vs diye insan fıtratı taklid üzeredir. Sen ne yaparsan ne konuşursan çocukta insanın aynasidir. Oda bir iki kere geldi yaptı sonra zaten mevsim yazdı sonra beze bay bay yapalım mı dedim onu alışverişe götürdüm ona boxer atlet felan aldım yani çocuğu heveslendirdim çiş yapmaya oda bunu bir amaç gibi başarması gereken bir hedef gibi gördü belki de bilmiyorum ama 1 hafta içinde herşey tamamdı. 1 kere sadece büyük cisinde oyun oynarken unutmuş onda da korkutmadan gülerek anlattım biliyor musun bazen ben bile çişini tutamiyorum annecim koşarak tuvalete gidiyorum felan diye bence herşey beden dili ve konuşma ile doğru orantılı