pellini kızlar beylikdüzü yakupluda oturuyorum. 6 aylık kızım 5 yaşında oğlum var. tek başıma çocuklarımla gezmek istiyorum. buraları pek bilmiyorum. yakınlarda çocuklarımla gezebileceğim yerler varmı ? arabam yok bu arada
isufumveben pellini yaşam vadisi güzel. Onum dışında mahalle parklarına götürüyorum ben se. Bu hafta first avenue avm nin üst katında çocuk oyun alanına götürdük baya güzeldi
Gamzeemre isufumveben merhaba my kids güzel demişsiniz de biz de çok sıkıldık oğlumla oraya gideceğiz mesajınızdan gördüm eşlik etmek istermisiniz bugün kahve içmeye güzel mekana benziyor 🥰
aycoregim Yakuplu meydanda oturuyorum. Tek bir yer bile yok her gun cadde boyu dayilar gibi yuruyup geri geliyorum
pellini aycoregim evet ya heryer uzak birde o yürüyüç yolunda kuyumcudan başka doğru düzgün birşey yok.
aycoregim pellini ay evett bir tane giyim magazasi bile yok. Bebege bisey lazim olsa bebek magazasi yok
Gamzeemre isufumveben ben de başka yere gittim dün ama başka zaman görüşmek isterseniz önerdiğiniz bir yer varsa ben de eşlik etmek 2,5yqşında bir oğlum var 🥰