NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Buzluktan balık çıkarttım, menüde balık var. YouTube’da gezinirken de bir tatlı tarifi buldum. Belçika muhallebisi diye. Ardarda tüketmekte sakınca var mıdır yoksa tatlıyı yarın mı yapayım
Beyninizikullanmakucretsizdir NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Sütlü tatlı yaptığım zaman yemeyi tercih etmiyoruz. Belki bir zararı olmaz ama yinede temkinli olmakta fayda var. Tatlıyı sonraki gün yiyoruz 😃
araskusum NeclaLeylaCeydaOhnealaneala taze balıkta bir sıkıntı olmaz ama dolaptan çıkartmışsınız ben olsam yapmam 🤗
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Beyninizikullanmakucretsizdir dimi ya bilemedim bende. Son anda aklıma geldi, sorıyım dedim :)
Beyninizikullanmakucretsizdir NeclaLeylaCeydaOhnealaneala tatlıyı yarın yap bugün balık salata yeterli olur bide çorba yaparsın mis 🤤
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Beyninizikullanmakucretsizdir Çorbaya gerek yok 😁eşim balık varken gözü çorba falan görmez🤣
Beyninizikullanmakucretsizdir NeclaLeylaCeydaOhnealaneala bende yanına çorba yapmıyorum, herkes bizim gibi değildir diye onu da eklemek istedim 🤣