nrhnoktay Arkadaşlar merhaba.1 yaşında oğlum var.Kabızlığı geçmek bilmiyor.Artık makat çatlakları çok fazla olmaya başladı ve her kakasında bağırıyor canı acıdığı için 😔 içim çok acıyor.Ne yapsam fayda etmedi kullanmadığım ilaç denemediğim şey kalmadı.Bu durumu yaşayan ve çare bulan var mı lütfen yardım edin 🙏🏻
Gokhangurbet58 nrhnoktay armutu ac karinla soy ver birebir benm ablamin ogluda ayni sekilde sütten kesilen cocuklar kabiz olabilir. Bide inek sutu iciyorsa oda kabiz yapmis olabilir o yuzden armut vrin
nrhnoktay [bilinmeyen] evet her kakası geldiğinde geri ittiriyor korktuğu için.Dediğin gibi kabızlığı tekrarlıyor ama olmaması için de ilaç,kayısı,keçiboynuzu artık aklına ne geliyosa kullandım.Hiç biri de mi fayda etmez ya ☹️. Amin canım inşallah geçer en kısa zamanda 🤲🏻
Sahra Makat yırtığı olduğu için acıyacak diye kakasını yapmıyor zeytinyağını 5 dakika tavada ısıt acısı gitsin sonra her altını değiştirmede Makatına sür bende aynı durumu yaşadım işe yaradı kulak çöpünü zeytinyağına sür makatına sür uyarlansın
nrhnoktay Sahra ah canım çok çok denedim onu da.Zaten kakasını her gün yapıyor onda bir sorunumuz yok ama hep sert işte.Bir türlü püre kıvamına getiremiyorum 🤷🏼♀️
nrhnoktay Gokhangurbet58 yok zaten süt içirmiyorum.Armudu da denedim ama bir de aç karnına deneyeyim onu da.Çok sağol 😘
Miracefe Zeytinyağı içirin bebeğinize birde ğoposuna kulak çubuğu yardımıyla zeytinyağı sürün inşalşah geçer
Burcinelly Çatlağı geçene kadar kabızlık için olan ilaçlardan verebilirsiniz. Duphalac osmolak gibi. Hem çatlaklardan dolayı bilinçli kabızlık oluşmuşsa onun da önğne geçersibiz.