ebrarin_annesi eliff_erkann aksine ben kendim kokluyorumm öpmüyorum kokusu tukencek gbi geliyo opmeye kiyamiyorum. Ama benim kiyamadigima millet yikar yikamaz cap cup daliyo ya nefrett ediyorum aynisini onlara soylemek istyorym🤤😁😂
ebrarin_annesi eliff_erkann cocugum o yuzden grip olmus 🤤 evdekilerden bulasmis sabahi sabah ettik 😏 doktor kizdi griplilere opturme diyee
ebrarin_annesi eliff_erkann yiksan neki canim anlayana davul zurna saz anlamayana sazı soksan azz birnden giriyo birinden cikiyoo😏
Ertugrulun_Annesii Yorgunanne1 onu da bana dediler 😰 sebebi ise konusulunca bebeğin boğazına süt kaciyormus
Gdkcc Ertugrulun_Annesii nasıl gider anlamıyorum direk😂 sanmıyorum ama hep içtim hele ilk emzirmeye başladığımda emmeye başladığı anda içim bi fena oluyodu hemen su diyodum
Yorgunanne1 Ertugrulun_Annesii ama hayatm napaym knşmadanolmyor 🤣🤣🤣gerçi bişi yaşamadm öyle bazen yemek bile yiyorm emzirirken 🙈🙈🙈 tek bakıyorm bazen kızm tepemden inmiyor mecbur
Ertugrulun_Annesii Yorgunanne1 valla kuzum herkes herşeyi konuştuğu için bana da bunlari söyledi. . Ve yapmıyorum. Bide en saçma olanı diyeyim.. banyo sonrası bebeğin ağzınin kokmamasi için emzirme dedi. Illaki uyusun uyansin sonra..
Frrdevss Gdkcc Süt bebeğin boğzaında kalırmış bana da dediler neden dediğimde bu cevabı vermişlerdi 😏😏