etkafa 20 aylık oğlum kitabın cırtlı kısımlarını sürekli ağzına alıyor. Sizde de bu durum var mı kızlar ?? Varsa ne zaman geçiyor 🥺☺️🥰
-sevimlipolyanna- etkafa Ayyy bizde tam olarak bu durumdayız benim oğlum yaklaşık 18 aylık heveslendim sipariş verdim fakat cırt cırtları yerine yapıştırmak yerine ağzına alıp yiyordu kaldırdım bugün tekrar denedim şükür ağzına götürmedi ama kısa süreli gösterdim
poyraz1210_ etkafa yanlış bilmiyorsam 3-4 yaşına kadar çocuklar ağızları ile keşif yaparlar yeni bir şeyi ilk önce tatmak istiyolar diye hatırlıyorum
Madamehappyyyyy etkafa yırtıyor 🥲çıkmayan yapışkanı zorlayarak çıkartıyor 23 aylık kaldırdım asla sevmedi aktivite en azından yırtmasın kardeşi yapar belki diye düşündüm.
poyraz1210_ etkafa her çocuk farklıdır benim kardeşim 2 yaşından sonra koklamayi huy edinmişti arkadaşımın oğlu da kokuluyo şuan 4 e gircek o da yani tatmadan sonra koklama geliyo 😅😅
sibeldogu etkafa parçalarını dişlıyor ağzıyla ıslatıp yırtıyor kıtapta yapısık olan yapısmasını sağlayan şeyleri söktü hep🙈
Ymomm etkafa bazı bebeklerde 24 aya kadar uzayabilir o yüzden 0-2 yaş oral dönem olarak kabul ediliyor
sibeldogu etkafa ben pes ettm vermıyorum eline bir süredir 1 de 3 tane aldım 😂2 sini hiç çıkartmadım biri atmalık oldu zaten🙈
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU etkafa 19 aylık cırt cırtları ağzına almasa da yüzeyini hep söküyor maalesef azıcık ucundan kalkmış yer görsün yeter 😂