babygirlandcatmom E bebeğe gittiğimde fark ettim aslında philips aventin suluğunu alacaktım alıştırma bardağı gördüm bunların amacı ne gerçekten bilmiyorum ikisi arasındaki fark ve siz ne kullandınız ne aldınız
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU babygirlandcatmom avent tavsiye etmem çok fazla su geliyor ve çocuğun boğazında kalıyor. Munchkin daha güzel
Mnli babygirlandcatmom alıştırma bardağı gereksiz direk pipetli suluk alın aventin eskiden küçük boyu vardı +6 onda suyu çok çekse de hemen gelmiyordu ama Türkiyede satmıyorlar 💔 ilk çocuğuma almıştım ikinciye direk +12 aldım ilk iki kere falan çok çekti sonra anladı nasıl çekmesi gerektiğini ek gıdada direk +12 ile başladık munchkinin de güzelliği nasıl tutarsa tutsun su geliyor o da var bizde ama şuan ikisini de kullanmıyoruz abisine özendiği için direk çelik suluk kullanıyoruz 😂 ilk çocuğuma aventi 2 yaşa kadar kullanmıştım sonra çelik almıştım
gzmm4738485 babygirlandcatmom avent alıştırma biberonu gibi düşünün pipetliyi hemen çekemez 7 8 ayda öğreniyorlar bende her ikiside var avente kefir falan koyuyorum diğerine su
kimbumadam babygirlandcatmom Avent tazyikli geliyor , genzine kaçıyordu hep Pipetli daha iyi ama alışması zaman alabilir Karşısında sürekli çekme hareketi yapmak , ordan su geldiğini göstermek gerekiyor. Ya ikisini de alın ya da sadece munchkini
GezginPaNDa Buti düz kaldırınca şu geliyor. Biri pipetli Aradaki fark bu. Çocuğunuz pipetle içmeyi çekmeyi biliyor mu
buaklinerdenaldinnerden babygirlandcatmom munchkinin pipeti küfleniyo sürekli sinir oluyorum ama kullanış açısından en iyisi o ikiside var bende aventi hiç kullanmıyorum
msaf5152 babygirlandcatmom birini ilk kullancaksınız diğeri pipetli kendisi çekmeye basladıgı zaman kullancak bebeğiniz kaç aylık ben ilk su verdiğimde phılıps kullandım sonra 9aylıkken fln pipetliye geçtim