NeclaLeylaCeydaOhnealaneala edace bıraksak saatlerce uyurlar ama beslenmek zorunda olduğu için uyandırmak zorundayız, 3 saatte 1
duruu24 edace acil yardım edin lütfen 11 aylık bebeğim yarım saatte bir ağlayarak uyanıyor sanki bir yeri ağrıyormuş gibi 3 4 gün önce biraz üşütmüştü hastanede kan aldırırken çok ağlafı travma mı oldu bebeğimde yoksa karnında gaz mı var dişten mi kafayı yicem (ilk dişimizi çıkardık) hastaneye gitmrden önce çok güzel uyuyan kızım artık geceleri ağlayarak uyanıyor anca emerek sakinlrşiyor ne yapmalıyım😢
myavocado edace 2-3 saatte bir beslenmek için kaldırmak lazım, zaten besle, gaz çıkar, alt aç derken tekrar uyku saati gelir gece de gündüz de aynı düzen.
ayseee48_ duruu24 benimdd 8 aylik ayni durumu yasiyorum.yarim saatte bir ciglik atarak uyaniyor. Alt iki disi cikti. Hastaneye degil ama bayram ziyareti icin memlekete gitmistik
duruu24 ayseee48_ üşütmüştük diye gitmiştik canım hastaneye çok şükür toparladık hastalıpı ama insanın canı sıkılıyor bieyeri ağrıyor gibi ağlıyor bir şey de gelmiyor elden atak olabilir mi diye düşünüyorum çünkü gaz da çıkarıyoruz artık rahat bitmek bilemeyen ataklardan biri mi 11 aylık atağı hoşgeldin😢8 aylık atağı olur mu bilmiyorum valla canım