ElvisDemir-moms Tecrubeli arkadaşlarrrrrrr koltuğum kumal boyası olmuş yeni bir pantalon almıştım nereden bileyim koltuğu boyayacağını ağlıcam sinirden prille sildim persilin beyazlatıcı derin temizliğiyle sildim hala var sizin bir önerisiniz var mı 😓
efetos ElvisDemir-moms koltuk yikamacilar sulandirilmis Domestos kullanıp cektiriyorlar makineyle yani benimki öyle yaptı.pastel boyaları cikarmisti
kimbumadam ElvisDemir-moms Hepsiden hemen geliyor ya Bana arkadaş önerdi onun koltuğundan çıkmayan leke varmış o çıkarmış aklında olsun yine
ElvisDemir-moms efetos ya eşim yılama makinası getircekmil kardeşinde varmış sulandırışmış çamaşırsuyu yapsam bende dediğiniz gibi koltuk rengini iyice bozar mıyım acaba 🙄
efetos ElvisDemir-moms aman bozabilir bence yapma.birde ben koltuk halı lekelerini bulaşık Makinesi parlatıcısıyla çıkarıyorum onu dene rengi bozulmaz.ama parlatıcı şeffaf renk olanlardan olacak.mavi olanlar olmaz renk veriyor.parlaticiyi döküp cektirirsin.karbonat ve beyaz sirkede olabilir bunlar zarar vermez en azından deneyebilirsin inşallah cikar
ElvisDemir-moms efetos beyaz sirkeyi denedim dün gece sanki biraz çıktı çok hafif kaldı parlatıcıyıda deneyeyim😓