İlk bebeğin, küçük bebek giydiremem diye kuruvaze zıbın almıştım. Hiç gerek yokmuş sıfır kollu ya da kısa kollu zarf şeklinde zıbın yeterliymiş. Kafadan geçirilip bacakları çıtçıtlı olanlar, yani önü çıtçıtlı olmayanların kumaşının esnek olması çok önemliymiş, bir takım çöp oldu bu yüzden mümkün değil giydiremedim. Ayaklı alma büyüyünce giyemez, dediler, habire çorapla tulumu ayrıldı bacağı açıldı, halbuki ayaksızların da gövde kısmı olmayınca giydiremiyorsun, bence ayaklı daha iyi. Yorumlarda da yazıldığı gibi kısa kollu zarf zıbın kolunda toplanıyor, sıfır kol daha iyi. Bebekler ilk zamanlar hızlı büyüdüğü için uygun fiyatlı almanızı tavsiye ederim. E Bebek ‘in bedenleri çok küçük, 40’ı çıktı bebeğimin ama altı ay giyiyor E Bebek’ten. -persentil şu an 75- Alışveriş yaparken sıfır bir ay almıştım 2-3 hafta giyebileceğini düşünmüştüm fakat 44 cm’miş ilk hafta giyebildi sadece. 0-1 ay Almayın, mutlaka sıfır üç ay alın. Bez alırken de ikinci paketi bir numara aldım elimde kaldı iki numaraya geçtim, bir numarayı 100 adet kullandık sadece. Markalar arası bez beden farkı oluyor, aklınızda olsun. E Bebek ve HM’den Fermuarlı tulumlar almıştım, bebeğin boğazında fermuar izi çıktı, çok sıkıştırdı fermuar. Hiç rahat değil toplanıyor, elimde kaldı birer kere zor giydirdim giysisi yok diye doğru düzgün. Fermuarlılar daha ileriki aylarda tercih edilebilir. Çorap da 0-6 ay olmadı, Hızlı büyüdü 6-12 ay kullanıyorum. Ve çorapların lastikleri sıkıyorsa mutlaka makasla o beyaz lastikleri kesin çorap gevşiyor. Çıtçıtsız takım almayın, bebeğin sırtını sıvazlarken gazını çıkarırken hep yukarı toplanıyor, iç zıbın ortaya çıkıyor. Hiç kullanışlı değil. Kundaklık örtü mutlaka alın, moro refleksinden dolayı esnek kumaşla çok iyi oluyor kundak. Sling de hayat kurtarıcı olabiliyor, 2 defa kahvaltımı yapabildim, bi defa evi topladım. 1 saatten fazla mutlaka duruyor. Bebeğiniz sling sevmeyebilir de, uygun fiyatlılar yine iş görür maksat esnek olması kumaşın. 1k yerine 300-400 bandında ürünler de var.