BirYudumAnnelik Uzak şehir, Eşref rüya , sahipsizler izliyorum ama artık sıkılıyorum onlardan dizi yada film öneriniz var mııı
iki_prens_annesi_ BirYudumAnnelik bende bahar izliyodum onu bıraktım sarmadı ikinci sezon kızılcık şerbeti izliyorum gönül dağı izliyorum eşref rüya iki bölüm izledim takip edemedim daha o kadar arada bir denk gelirse BKM çok güzel hareketlere bakıyorum
Buket57 BirYudumAnnelik her cumartesi tabiki Gönül Dağı 🥰 ve salı günü Kral Kaybederse. Başka da dizim yok,yarışma olarak Aileler Yarışıyor var Asuman Krausenin programı onu izliyorum bu kadar👍
realmom BirYudumAnnelik arada bir internetim bitince kardelenleri izleyip halime şükrediyorum ordan yalı çapkınına bakıyordum bu kadarda saçmalık olmaz ya diyip heyecanla izlemeye devam ediyordum ama o da bitti bazen kanal 7 deki kv kere sinir olmak için izliyorum.
kahvekolik_ Suan ki favorim kesinlikle uzak sehir. Kizilcik serbo’dan biktim. Esref ruya’ya basladim daha birinci bolumdeyim vakit bulabilirsem izlicem insallah 😂 Turk dizileri artik sarmiyo ya hep ayni senaryo..
BirYudumAnnelik kahvekolik_ Eskilerdeenn Kara sevdaaa muthiişşşti ya tekrar tekrar izliyorum ve tekrar tekrar aglıyorum öyle bi final olmamalıydı ya
Birdunyabircennetannesi BirYudumAnnelik Hiçbir dizi izlemiyorum Aşk yenideni açıp izliyorum yemek yaparken falan o kadar
TulayGeriDon BirYudumAnnelik arada kızılcık şerbo bakıyorum. Gassal ve squid game sezonlarini bekliyorum
coldplayy BirYudumAnnelik Genellikle netflixten takip izliyorum. Bu ara belgesel dizilere çok merak saldım. İzlediklerim içerisinde en iyisi ve en üzücüsü; Girl in the picture.