aylizinannesiiii Kizlar antibiyotik verdim şuan ama ateşi var kaç saat arayla vermek lazım hemen arkasından veriliyor mu calpol
gedk12 aylizinannesiiii hemen arkasına verilebilir diye biliyorum ama yinede bilen biri tam yazbilir. Antibiyotik adı da belki etkilidir.
gedk12 aylizinannesiiii dolven şurup hem ağrı kesici hem ates dusurucu onun arkasına 6 saat sonra calpol vericeksen ver demisti doktor antibiyotik icin bisey dememisti.
MeetJoeBlack aylizinannesiiii normalde antibiyotikle calpol beraber verilebiliyor, etkileri farklı olduğu için. Ama şimdi söz konusu bebek olunca çok da net konuşmak istemiyorum .
sadeturkkahvesi11 aylizinannesiiii 13 aylık kızım yeni hasta oldu doktor bize antibiyotikten calpol verilebilir dedi
aylizinannesiiii gedk12 üç gündür inatci ateş düşmüyor bugün antibiyotik yazdı doktor yeni başladım ama ateşi çok yüksek
MeetJoeBlack aylizinannesiiii ikisi farklı ilaçlar olduğu için aynı anda verilebilir diye düşünüyorum. Calpol- dolven olsa dönüşümlü olarak araya belli bir saat konularak veriliyor. Ama antibiyotik ayrı calpol ayrı. Yani büyük insanda antibiyotik ve parol gibi düşünürsek aynı anda içilebiliyor.
aylizinannesiiii sadeturkkahvesi11 ateş mi var sizde de düşmüyor ateşi ne yaparsak düşmüyor calpol veriyorum dört saat sonra yine ateş
sadeturkkahvesi11 aylizinannesiiii evet ateş var bize calpol hiç etki etmiyor. Biz antibiyotik ve dolven ile toparladık şükür
sadeturkkahvesi11 aylizinannesiiii çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum çok zor oluyor keşke çocuklar hastalanmasa
aylizinannesiiii koruk verdim şimdi ama çok inat ateşi acilde 36.5 çıktı eve geldik yine 38.8 gördük antibiyotik daha yeni başladık iki gecedir düşmüyor ateşi