Eylul301023 Hamilelikte korku filmi izlenir mi? Sinemaya gideceğiz eşim de gitme korkarsın çocuk düşer dedi bende saçmalama dedim komik geldi normalde de çok severim izlemeyi bir sıkıntı olur mu aklıma soktu 😂
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Eylul301023 korkarsın Evde başka bir olay yaşayıp ondanda korkabilirsin. Sadece korku filminden korkunca çocuk düşmez yani 😊
Eylul301023 dertlikaval ahah super o zaman üzülmüştüm yok ya ben strese girmiyorum aksine çok mutlu oluyorum korku filmi izledikçe 😂😂😂
dertlikaval Eylul301023 kız küçükmüş daha alanı geniş bir şey olmaz ben hata edip 8 aylıkken aksiyon filmine gittim ilk yarı bitmeden belimin ağrısından çıktım hahaha
Eylul301023 dertlikaval ahahaha 8 aylıkken ben yataktan kalkamiyordum maşallah size iyi gitmissiniz 😂
Eylul301023 NeclaLeylaCeydaOhnealaneala teşekkürler bende öyle düşünmüştüm de aklıma saçma sapan düşünceler soktu 😂
Eylul301023 dertlikaval olsun ağrılar olmasa hic sıkıntı yokta hamilelikte şimdiden başladı kasık agrilariyla bakalım neler olucak 😂