acemianne___ Linç yemek istemiyorum ama oğlum 17 aylık çok zor bir bebekti yapmadık suan da yaptırmak istemiyorum, dini boyutu nedir şart mı , bu şekilde sürdüremez mı hayatını ??
Meri-Mel acemianne___ Canım dini boyutuyla hadi ilgilenmiyor isen bile sağlık açısından da kıymetli bişi sünnet aslında Aklıma bir arkadaş geldi 👀🙈 bulursam atayım o da böyle bir post açtı epey yorum aldı. @femay sizin böyle bir postunuz vardı ☺️
lceLady acemianne___ Acelesi yok yani Ben ilk cocugumu okul oncesi 5 yasinda yaptirdim Simdi diger 2 oglani da Birisi 4 digeri 2 olacak yaptiricaz Bu sene olmazsa seneye olacak
acemianne___ Meri-Mel 😂😂 ya sadece merak ettim amacım olay çıkarmak değil, annelık buyudu artık farkında kıyamıyorum da , bebekken yaptırmadıgımza pişmanız
femay Meri-Mel yorumda %90 ı linçledi ama gelen mesajları bir görseniz o kadar aynı görüşte olduğum insanlar vardı ki.. @acemianne___
dertlikaval Meri-Mel acemianne___ Ben böyle daha açıklayıcı olur diye attım ileri de daha sorun olur bence siz bilirsiniz bu sefer arkadaşları tarafından bile zorbalanabilir öyle bir ülkedeyiz biliyorsunuz neden yaptırmadınız diye size sorarsa
Meri-Mel acemianne___ Biliyorsanız neyi sorguluyorsunuz😃 ya da sordunuz bilmediğiniz kısma yorum yapalım madem bizler de 🐣
ecessyl acemianne___ bizim çocuk doktorumuz bebekken sünnet ettirmenin bir avantajı olmadığını hatta bir sorun çıkarsa tekrar yaptırmak zorunda kalabilceğimizi kendi oğlunu 6 yaşında sünnet ettirdiğini söyledi ve bebekken önermiyorum dedi bana mantıklı gelen başka yönleri de oldu açıklamasının ama gittim 3.5 aylıkken yaptırdım iyi ki yaptırmışım hiçbişey anlamadı çabucak iyileşti kafam o konuda çok rahat. Erteleyen arkadaşlarımın çocukları 2-3 yaşlarındayken idrar yolu enfeksiyonu geçirdi ve baya sıkıntı yaşadılar. yine de ailenin bileceği iş hiç yaptırmazsanız da kimse size bişey diyemez
memetim acemianne___ canım sünnet denilen şey deri fazlalığın alınması bu da sağlık açısından çok önemli ben 4 aylıkken yaptırdım oğluma sadece 1 gün ağrı çekti onda da kağıt bardak koyduk beze temas edip ağrıtmasın diye neyse sonuç olarak dini boyutunu geçtim ileride çok sıkıntı çeker enfeksiyon yaşar sürekli cinsel yaşamını da etkiler bence yaptır hep çocuk kalmayacaklar bunun yetişkinlipi de var çocuğun hakkına girme
acemianne___ memetim Allah bağışlasın 🌸🌸 yorumlarınız önemli elbette , ınsallah en doğru kararı veririz
Kitsu Dini boyutu şart ama sünnetsiz bir ton insan var müslüman olmayan. Demekki olmazsa olmaz değil. Çocuk sizin hayat sizin karar sizin. Bunda linç edecek bir şey yok
gulayyyyy acemianne___ bizim bi Dr vardı önceden de imammış sonradan Dr olmuş sünnet diye bişey yok yaptırmayın diyordu 😂biz yaptırdık ama bilemiyorum bi araştırın
lceLady gulayyyyy evet doğru olan bu esasin da ama bende sustum bu konuda birsey demek istemedim çünkü çoğu insan aslında çoğu şeyleri bilmiyor. Dini anlamda çok kandiriliyoruz Diyeceklerim sadece bu kadar
gulayyyyy lceLady bişeyin yapılmasını istiyorsan ve yapılmıyorsa dinden gireceksin din her zaman işe yarar derler ve gerçekten öyle maalesef…