BirYudumAnnelik Kızlar bebeklerinizi saat kaçta gece uykusuna yatırıyorsunuz? Uyku saatlerinize göre mi uyuyor ? Kaç aylık ? Ben bebeğimi daha alıştıramadım uyku saatlerini yeni yeni olusturdum falan o yüzden bilgilendirir misiniz beni
Neslihannnnnnn BirYudumAnnelik instada uyku eğitimcilerin paylaştığı tablolar var hepsi aynı zaten o tabloya bakın ayına göre hangi aralıkta ne zaman yatacağı yazıyor 2. Bebeğimde de aynı oradaki gibi ilerliyorum ve düzenli olunca bebekler hep huzurlu uyuyan bebek mutlu valla
kuzeyinannesi2023 BirYudumAnnelik aksam 20.30-21.00 arası bizim evde ışıklar sesler azalır bebişler yatar. Anne baba olarak kendimize vakit ayırmayı çok önemsiyorum, biz de en geç 11 gibi yatıyoruz. Sabah 7-8 gibi de güne başlıyoruz ailecek
patatess BirYudumAnnelik Net bir düzeni yok ne yazık ki. Uykusu gelince uyutuyorum ama sürekli kaka yapmaktan uzun uyuyamıyor. 😭 Uyumayan bebek de değil ama günde 7-8 kere kaka yapıyor bu da uykusundan uyandırıyor tabi. Böyle olunca bizim düzen hep çöp. Allah hepimize kolaylık versin.
BirYudumAnnelik Neslihannnnnnn çok teşekkür ediyorum aslında bilgim var fakat şu aralar bozulunca uyku saatleri tekrar sormak istedim
me_o531 BirYudumAnnelik 16 aylık kızım gündüz tek uyku yapıyor artık gece uykusu da 21.00 21.30 arası yaklaşık 5.ayından beri böyle alıştırmak zor oldu ama başardım
miabel9 6 ay 20 günlük bebeğim . 6 ay düzen oluşturamadım son 20 gündür gece uykusuna 9 9 buçukta geçmeye başladık. İnşallah bu düzende devam eder🙏🏻
bakkalemzigi BirYudumAnnelik kızım 27 aylık akşam 9 da yatar sabaha kadar düzenli uykusu küçük 5 aylık onun uykuya geçiş saati bir türlü düzenli değil daha oturmadı tam dalışı gece 11 İ buluyor akşam yat kalk yapıyor ger dalmıyor