cansuyamann 3 aylık bebeğim 1 aydır ne emmek istiyor ne mama yemek istiyor bu ay sadece 400 gr almış böyle bir sorun yaşayan var mı neden yemiyor anlamıyorum ilk zamanlar çok iştahlıydi
beybitolat cansuyamann bende aynı dertteyim 1 aydır böyleyiz yarın tam 3 aylık olcak ne yapıyosam yapim yemiyo. Bizimki sadece mama ile besleniyo
huma216_ cansuyamann canım benim bebeğimde 3 bucuk aylik emmek istemiyor bazen bende ilgisini çeken renkli oyuncaklar falan açıyorum karanlıkta ilgisini çekiyor susuyor sonra gogsumu verdiğimde tutuyor o şekil deneyin
cansuyamann beybitolat bazen uykuda yiyor onun harici aç aç duruyor çişli bez sayısı 2-3 ve 3-4 günde kaka yapıyor
beybitolat cansuyamann bizim gün aşırı kakasını yapıyo ama çişli bez sayısı bizimde öyle çok düşük tahlilde verdik ama hiç bişey çıkmadı elim kolum bağlandı kaldı. Uyurkende zorla o kadar az içiyo ki hep ağlıyo
1arasss Bende 3 4 gündür felan var 4.ay atağı diyorlar ama o kadar değil benimki biraz uğraştırıyor geri emiyor emzikle kandırıyorum genelde