tkut Merhabalar doktorumuz rotarix aşı önerdi ağızdan dedi bu aşıyı yaptıranlar var mı ağızdan aşı duymamıştım ateş yaptı mi yakin zamanda yaptıranlar fiyatı ne kadardi
es26b tkut 2360 tl iki aylıkken yapıldı bi sorun olmadı . Normalde bebeğim çok kusan bi bebekti tok karnına götürmüştüm o gün hiç kusmadı hatta ama siz yaptıracaksanız aç götürün daha iyi olur
denizalismom tkut ben geçen sene 3-5. Aylarda yaptırdım . İlk yaptığımda ateşi çıktı ikinci de bişey olmadı . Fiyatı 1740 falandı şuan artırmıştır.
tkut es26b es26b benim oğlumda 2 aylık oldu doktor bu ay yaptırın dedi fiyatta bayağı olmuş alalım bakalim agizdan damlatildi dimi huzursuz oldumu bebeğiniz
es26b tkut devletin diğer aşıları ile olunca huzursuzluk vardı ama o gün oldu ertesi güne gayet iyiydi
morbulutlu Bende 2300 küsüre aşmıştım Şimdi bu hafta 2. Dozu olacak Ağıza dökülüyor hemşire yaptı Ateş yapmamıştı
dilara236 Rotarix bexero nimenrix beraber yaptırdım menenjitler ateş yaptı 4. Gün bugün hala arada yükseliyor ateşi bence rota aşısı biraz ishal yapıyor yani bizi ishal yaptı ondan olduğunu düşünüyorum
dilara236 tkut 3 buçuk aylık bebeğim doktorlar genelde 3 ü aynı zamanda yapılmasını tavsiye edince yaptırmıştım
merviiis Rota ve menenjit aşılarını beraber yaptırdık ikisine 5300 ödedik herhangi bir yan etkisi olmadı sadece menenjit aşısı yakıyor gerçekten kızım baya ağlamıştı🥹