melikedefne Merhaba herkese. Benim bebeğimin cildi çok hassas atopik dermatit egzama var. Deterjanını da değiştirmeyi düşünüyorum bunun için önerebileceğiniz bir bebek deterjanı var mı?
hsny_6 melikedefne duru granül deterjanı kullanıyorum ben memnunum biz de egzama yok ama 🙏🏻 kullanan arkadaşlar tavsiye etmişti bu deterjanı
Cennetbahcesii melikedefne beyaz sabun 🫶🏻🫶🏻🫶🏻 ablamlar köyde kalıp şeklinde yapıp yolluyor bana bende rendeleyip kurutup robottan geçiriyorum toz halinde kullanıyorum hazırları evet var ama doğal olanda daha iyi açıkçası hem leke felan da kalmıyor bizim kızda da egzama var dr demişti o günden bu güne böyle gidiyo
Themom_ melikedefne Dalin atopik ciltler icin sıvı deterjan cıkarmış işinize yarabilir bir bakın isterseniz. E bebek ve carrefour’da gördüm. Ben omo sıvı bebek, dalin sıvı yada siveno sıvı kullanıyorum.
auraz Siveno sıvı deterjan kullanıyorum ben bi sıkıntı yaşamadık. Ekstra durulama yapın bence. Bir de nemlendirici krem mutlaka kullanın. Benimde bebeğimin yanaklarında oluyordu. Kremle toparlıyor ama tekrarlıyor
fatmazelinblogu Siveno kullanıyorum çok güzel bizde öyle bir sorun yok ama olanlar paylaşıyor görüyorum
tuttioz Ben bebeğimin çamaşırlarında kimyasal içeriklerden kaçınmak için Ecos3 organik deterjanını kullanıyorum ve çok memnun kaldım