Tombikdonerartikcokpahali dayes ya senin kalbini öperim çok teşekkür ederim yapmış kadar oldun inan ♥️🥹
momas dayes oturtma vardı kalmıştı yanına makarna yapıcam. Eşim top mozarella almış onunla rokalı domatesli salata yapıcaz ❤️
dayes momas Ay salata çeşitlerini çok severim bana kalsa başka hiçbir şey yapmam ama eşim ve kızım sevmiyorlar 🫠😂
Gokturkmom dayes Toyka çorbası,fırında tavuklu patates,pirinç pilavı ,çoban salata,havuç tarator,çilekli magnolia 🥰 bugün misafir var menü zengin
Tombikdonerartikcokpahali dayes ay Instagram’da çanta sayfam var aklıma o geldi sana kalbini öperim yazdım ya 😂 çocuklarımı atmıştım manzara paylaşan bir sayfa vardı kadın sanıyordum genelde kadınlar ekli kızlarıma maşallah ne kafar güzeller bahtlari güzel olsun dayanamadım yazdım yazmış bende ayy kalbinden öperim çok teşekkür ederim canım benim yazdım 😂 ben de kız babasiyim anlıyorum sizi yazdı hemen engelledim 😂 ödüm sitti
derinmavi57 dayes Şehriyeli domates çorbası Köfte patates kızartması Köri soslu spagetti Salata Ne alakaysa birde ayva kompostosu yaptım 😊
mondecaidensecmeler dayes yaa köyde oturuyoruz dayisigil yeni ev yaptırıyor ailecek gelmişler evlerine yemegede kalacaklar. Kap kaçak yiyecek pisirecek bişey almamışlar. Kayınvalidemin anneside gelmiş kayınvalidem demiş kayınvalidemde kiyamiyor annesine yok diyemiyor bizde sinirlendik hiçbir şey getirmediler herşeyi kadından bekliyorlar diye kvdemede sinirlendim sen kimseye hayır demiyorsun ama sana kiyiyorlar diye birde pazar yaptım eşimle ayri tartistim. Yaptıkları sacmaljk geldi