sheila YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU ay ben sizden yasliyim demekki 😂 benim zamanimda bu oyuncaklar cok modaydi herkes alamazdi pahaliydi. Konusan goz kirpan filan biseydi o zamana gore son teknoloji 😂 gorselini de ekledim bak 😂
sheila YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU ay ben sizden yasliyim demekki 😂 benim zamanimda bu oyuncaklar cok modaydi herkes alamazdi pahaliydi. Konusan goz kirpan filan biseydi o zamana gore son teknoloji 😂 gorselini de ekledim bak 😂
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU sheila ay hiç bilmiyorum bunu böyle bi oyuncağımda hiç olmamıştı kaç doğumlusun 😂
ElisaMom_ YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU bir A4 kağıdı defalarca silip kullanmayanlar,market poşetiyle kitabını kaplamayanlar😌
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU ElisaMom_ A4 pahalı gelirdi tabi o zamanlar ama market poşetiyle kitap kaplandığını hiç görmemiştim ben 🥲
sheila YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU 1989 🤩 sen kac dogumlusunn? O furbyler yasaklanmis sonra galiba. Neden bilmiyorum ama o zamanlar o oyuncaği gercek sananlar vardi. Belki kotu etkiliyor cocuklari diye satisi durdurulmus olabilir😂
ElisaMom_ YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU çok defa kapladım ben hatta gazeteyle bile kapladigim olmuştu,1 A4 kağıdını defalarca silip kullandığımı bilirim 😌
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU sheila tam 10 yaş varmış aramızda bilmemem çok normal 😂 ama neden yasaklandığını bende merak ettim şimdi biz göremeden yok etmişler demek ki 😂