leylaaksuu kızlar ben gamzesi olsun çok istemiştim bebeğimin benimde babasının da yok normalde hiç inanmam o an hamileyken ayva yerken parmağımı yanağıma bastırdım yemin ederim ki bastırdığım yerde gamzesi var oğlumun bu durumu aşamıyorum ahahahaha
biimiyomyardimet leylaaksuu bende hadislerde yazdığı için bol bol ayva yemiştim ama gamze olacağına ihtimal vermemiştim 😅sonuç yanaklarında gamzeleri var kızımın ek olarakta minik minik yanak çevresinde de var🥹🥹
dayes leylaaksuu ben de yaptım aynısını ama tek taraf mı yaptım çift taraf mı onu hatırlamıyorum. Tek yanağında var şimdi. Ama benim de tek yanağımda var genetik muhtemelen ayva işe yaradı mı yaramadı mı bilmiyorum
gokceege leylaaksuu ben ayva yemedim yapmadım ama eşimin bir yanağında var oğlumunda aynı yerde gamzesi var 😇
leylaaksuu Ymomm evet o hadisi duyduğum için ayva yiyip duruyordum 😂 yani bende çok şaşırıyorum eşimle birlikte yerken yaptım o da bana gülmüştü ama tek taraflı benim yaptığım yerde gamzesi tesadüfse bile çok yerinde bi tesadüf 😂😂
ada00 leylaaksuu Bana da komşun ayva yedirmisti gamzeli olsun diye ki ben gamze hiç sevmiyorum aman ne olacak sanki bahtil inanc diye yedim yemez olaydım gamzeli oldu oğlum hiç sevmem gamze de yapacak bişey yok 😁😁
Elifinannesii_ leylaaksuu benimde oğlumun 2 yanagında gamzesi var. Hamileliğimin son ayında çok ayva tatlısı yemiştim 🥲