gzmm4738485 Bebeğim 19 aylık annem sütümün gece onu doyurmayacağını süt cici bebe vermem gerektiğini söylüyor ve ben bunlara çok karşıyım ikiside sağlıksız delirtiyor beni sürekli aç bu çocuk diyor 19 aylık 12kg bebeğim 🙂↔️
aysebb gzmm4738485 Hiç gerek yokki kilosuda gayet iyi benim 18 aylık kızım 10 kg. Gece beslenmesine gerek yok yani. Ben daha sütten kesmedim ama keseceğim yakında düşünüyorum
mss_12 gzmm4738485 valla bende vermedim ama biz öyle büyümedik mi ya ?hangimizin bir yeri eksik:)en azından denenebilir eğer uyuyorsa gerçekten açtır ozaman yatmadan önceki öğününü doyurucu olacak şekilde düzenlersiniz.herşeyede karşı çıkmamak lazım ya.
birprens_birprenses gzmm4738485 bende cici bebe süt yapıyorum gündüz tek uyku yapıyorum uykuya geçişlerinde veriyorum sadece 16 aylık
gzmm4738485 50_ozge_50 artık neredeyse 2 yaşına girecek mamaya gerek varmı bilemiyorum birde onu bırakmaya çalışıcam sonrasında gerek olduğunu da düşünmüyorum ama annem her defasında aç diyor
gzmm4738485 aysebb bende 2 yaşında keserim diye düşünüyorum ama inek sütü vermemi istiyor ısrarla annem herkes öyle yapıyormuş 😂🙂↔️
aysebb gzmm4738485 Zaten eskilere bakacak olsak ohoooo. Annem hastanedeki ilk günümüzde su vermek istedi bebeğime çıldırmıştım. E biz verdik diyor 😂 Doktorda şahit oldu bu duruma bi tarafıyla güldü yani. Bakmayın siz gece beslenmesi sağlıklı değil hiç bir şekilde
gzmm4738485 mss_12 sizce eski zamanla şimdi ki zaman bir mi peki eskiden inekten sağılan sütü içiyorduk şimdi market sütlerine güven varmı
mss_12 gzmm4738485 biz hala sağılan ve çok çok temiz sağım yapılan bir inek sütü kıllanıyoruz.hemde jersey:)benim oğlum henüz o kadar büyümedi inek sütü içecek kadar.çocuktan çocuğa büyük farklar oluyor benim büyük kızım asla süt içmezdi ortanca sürekli süt isterdi.cicibebeli yapmadım ama eğer başıma gelseydi denemekten çekinmezdim.