zehraoruc3 Arkadaşlar merhaba. Şu an bebeğim 50 günlük ve aptamil ve comformil mamayı karıştırıp veriyorum gazlı ve kabızlık mevcut ama içmekte çok zorlanıyor sanırım tadını beğenmiyor. Bebelac gold a geçmeyi düşünüyorum kullananlar var mı memnun musunuz ?
canparem11 zehraoruc3 sma comfort öneririm canım çoğu bebeği aptamil kusturuyor yada bebekler beğenmiyor, hip denedik ama doyurmadı
barankus zehraoruc3 ben hipp combiotikden bebelac golda gectim dr tavsiyesiyle.cok sukur dunya varmis diyorum.kabizlik bitti bugun yapmazsa yarina mutlaka yapiyor.kolik bebegim.gazini cok rahat cikariyor.damla kullaniyoruz gaz icin ama oteki mamada da kullaniyorduk aglama krizleri bitmiyordu.cok sukur bebelac gold bize iyi geldi.2.paketi bitmek uzere.1 paket bitene kadar takip edin mutlaka.
zehraoruc3 yeni_anne__ eşim Bebelac gold ve Hipp organik almış gelmiş dene diye ama çok kararsız kaldım ilk oğlum aptamili sevmişti ama bu çok farklı içemiyor resmen :(
yeni_anne__ zehraoruc3 benim kızım sma optipro verdım kız ne kılo almış ve sürekli kusuyordu en son kabız olunca anladım mamadan olduğunu hipp den sonra kızım resmen topraldı kendini çok şükür
zehraoruc3 barankus bende bugün başlayayım bakalım nasıl olacak umarım yarar artık ağlama krizleri çığrını aştı oda bende tükendik :(
havvakosar zehraoruc3 Evolvia ac gaz ve sindirim icin biz onda çözüm bulduk cooookk iyi geldi eczanelerde var ama sadece
barankus zehraoruc3 insallah size de iyi gelir.artik mudahale etmeden kendi kendine yapiyor kakasini.diger mamada mudahaleyle kaka yapiyordu haftada 1 fitil koyuyorduk.cok sukur bitti artik.
es26b zehraoruc3 kesinlikle evolvia öneriyorum gaz ve kabızlık için bize çok iyi geldi tadıda kokusuda çok güzel severek içiyor bebeğim E bebekte mevcut biz sürekli ordan temin ediyoruz. Benim bebeğim 1 hafta kaka yapamamıştı bu mama sayesinde hergün mutlaka bir ya da iki kez yapıyor kakasını
zehraoruc3 barankus sizin kaç günlük bebeğiniz ben de uyarmak zorunda kalıyorum yoksa daha çok sıkıntıya giriyor bu sefer de buna alışacak bağırsak tembelleşecek diye korkuyorum. Uykuyu kaçırınca bile ağlama krizleri asla bitmiyor banyo yaptırmasan sakinleşmiyor
barankus zehraoruc3 56 gunluk daha cok kucuk malesef 😔 ilk gunler fitil yerine zeytinyagla uyariyorduk fitil buyuk olur diye korkuyordum fitilin yarim.kullanilabilecegini ogrenince mecbur fitile gectik sonra mamayi degistirince hic biseye gerek kalmadi artik.bir 2 -3 gun duzenli kullanin mamayi
Neslihannnnnnn Hipp organik combiotic aldım ben içince gazını çıkarma gereği duymuyorum onu içip uyuyor mesela gece uykusuna geçiyo kaldırıp gazını çıkarmıyorum rahatsız olmuyor
zehraoruc3 Neslihannnnnnn maşallah ben bir beslenme de en az 2 defa çıkarmak zorunda kalıyorum hemen gaz oluyo mide içemiyor yoksa 🤦🏻♀️
zehraoruc3 Neslihannnnnnn maşallah ben bir beslenme de en az 2 defa çıkarmak zorunda kalıyorum hemen gaz oluyo mide içemiyor yoksa 🤦🏻♀️
zehraoruc3 barankus inşallah bizimde öyle olur. Benim oğlan mı değişik nedir antikolik biberon bile kaç tane aldım yok içemiyor sadece Lansinohu aldı onunda akışı yavaş gelince çıldırıyor
zehraoruc3 Neslihannnnnnn aptamil kullanıyordum comformil ile karıştırarak ama hala çok gazlı ve kabız sürekli kendisi çok çok nadir yapmıştır
barankus zehraoruc3 benimde ayni dr.browns dahil cesit cesit biberonlar aldim aventler falan sadece mamajoo yu seviyor.sevdigiyle devam etsin ben artik cok da inanmiyorum antikolik biberon meselesine.bugun gik bile demedi beslendj alti temizlendi uyudu mama gaz yapmiyor kaka duzene girdi cok sukur huzurlu bebegim.cocugumun ilk defa keyifle guldugunu goruyorum 2 gundur insallah hep boyle gider
Neslihannnnnnn zehraoruc3 aptamil de çok fazla şikayet gördüm ben burada o yüzden hiç denemedim bile hippten herkes çok öemnhn